Η πτήση επίδειξης του F-16 στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης μέσα από το κόκπιτ.... (βίντεο)

Κόβει την ανάσα το βίντεο μέσα από το κόκπιτ του F16 της ομάδας αεροπορικών επιδείξεων Ζευς της Πολεμικής Αεροπορίας που πέταξε για άλλη μια χρονιά πάνω από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου με αφορμή τη στρατιωτική παρέλαση.


Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές καθώς το αεροσκάφος με πιλότο τον επισμηναγό Σωτήρη Στράλη πλησιάζει τη Θεσσαλονίκη. Όταν πλέον το μαχητικό αεροσκάφος βρίσκεται πάνω από το σημείο όπου διεξάγεται η παρέλαση, ο επισμηναγός αρχίζει τους εντυπωσιακούς ελιγμούς που καθήλωσαν τόσο όσους παρακολουθούσαν την παρέλαση από τη Θεσσαλονίκη όσο και από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες. 


Το F16 κάνει ανάποδούς ελιγμούς, ανεβαίνει κατακόρυφα προς τον ουρανό και κατεβαίνει κατακόρυφα προς το έδαφος. Για περίπου 3,5 λεπτά όσοι παρακολουθούν το βίντεο παίρνουν μια μικρή γεύση από την αδρεναλίνη που νοιώθει ο πιλότος που επιχειρεί αυτές τις μανούβρες.



«Καλημέρα Ελλάδα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα» είπε ο πιλότος του F 16 Σωτήρης Στράλης εν πτήση....




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια