Και μαύρο να πέσει στα κανάλια ο ALPHA θα βγάζει πρόγραμμα στον αέρα κανονικά.....

Παρότι ο Alpha δεν πήρε την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια, συνεχίζει να βγάζει στον «αέρα» τις εκπομπές του σαν να μην συμβαίνει τίποτα… Να γιατί!

Μετά το «Happy Day», από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έρχονται νέες ψυχαγωγικών εκπομπές, όπως της Ελένης Μενεγάκη, σειρές και τηλεπαιχνίδια. Τι θα γίνει όμως στην περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των καναλαρχών αναφορικά με την απόφαση του ΣτΕ;

Οι ιδιοκτήτες των καναλιών που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές συχνότητες ετοιμάζονται για το Plan B. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, σύμφωνα με δημοσιεύματα, εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ. Αν δεν ευδοκιμήσει το σενάριο της συμπόρευσης των δύο καναλιών, πληροφορίες θέλουν τον κ. Κοντομηνά να έχει καταλήξει στο πώς θα πορευτεί από εδώ και πέρα.

Το πρόγραμμα του Alpha θα βγαίνει από το Channel 9 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επί της ουσίας με τα δύο αυτά κανάλια, που ανήκουν στον Δημήτρη Κοντομηνά, θα υπάρχει κάλυψη στο 70% της χώρας. Παράλληλα, ο Alpha θα εκπέμψει και μέσα από τη Nova και τον ΟΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια