Μαφιόζικη εκτέλεση στα Εξάρχεια

Δύο άνδρες σε μοτοσικλέτα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πυροβόλησαν τρεις φορές έναν άνδρα στην οδό Θεμιστοκλέους - Πάρα πολύ κρίσιμη η κατάστασή του θύματος, λένε οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρου όπου μεταφέρθηκε

Ένας τραυματισμένος άνδρας ήταν το αποτέλεσμα του άγριου σκηνικού με πυροβολισμούς το πρωί της Τριτης στην περιοχή των Εξαρχείων.

Ήταν λίγο μετά τις 11:30 το πρωί όταν η αστυνομία ειδοποίηθηκε για περιστατικό με πυροβολισμούς και έναν τραυματία στην οδό Θεμιστοκλέους 88.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν τον άνδρα αιμόφυρτο και με ασθενοφόρο τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή του είναι πάρα πολύ κρίσιμη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στους αστυνομικούς οι δράστες ήταν δύο, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είτε με κράνος είτε με κουκουλες. Οι εκτελεστές, κατά τις ίδιες μαρτυρίες, πυροβόλησαν τρεις φορές τον πεζό άνδρα στο λαιμό και το κεφάλι.

Αστυνομικές πηγές μιλούν για υποθεση εμπορίας ναρκωτικών καθώς ο ανδρας κατά τις πληροφοριες τους είναι αραβικής καταγωγής, γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών

Μέχρι στιγμής οι έρευνες των αστυνομικών που έχουν κυκλώσει τα Εξάρχεια δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα για τη σύλληψή των δραστών.


Ξεκαθάρισμα λογαριασμών;
Στους έμπειρους άνδρες της Ασφάλειας, αν και ακόμη είναι νωρίς, το σημερινό περιστατικό θυμίζει έντονα ένα άλλο. Στα τέλη του 2013 δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα καταδίωξαν την περιοχή των Εξαρχείων έναν έμπορο ναρκωτικών με καταγωγή από την Αλβανία. Οι δράστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τη μηχανή του Αλβανού στη συμβολή Θεμιστοκλέους και Κολέτη. Οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ εναντίον του άνδρα. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή του επέφεραν και χτυπήματα με μαχαίρι. Το περιστατικό εκείνο είχε καταγραφεί ως ξεκαθάρισμα λογαριασμών συμμοριών που λυμαίνονται την περιοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια