Η προσφώνηση Παυλόπουλου στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν... (βίντεο)

«Κύριε Πρόεδρε με εξαιρετική χαρά σας υποδέχομαι στην Προεδρία της Δημοκρατίας ως Πρόεδρο και ηγέτη της μεγάλης φίλης χώρας, της Ρωσίας», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος καλωσορίζοντας τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Προεδρικό Μέγαρο.


«Η επίσκεψή σας στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε μία εξαιρετικά και πολλαπλώς κρίσιμη συγκυρία όχι μόνο για την περιοχή μας αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη», συνέχισε ο κ. Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον κ. Πούτιν. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην απειλή της τρομοκρατίας και τόνισε ότι: «Οι αξίες της χριστιανοσύνης και της ορθοδοξίας μπορούν να εμπνεύσουν όλους τους ηγέτες», προσθέτοντας ότι η «η ειλικρινής συνεργασία των ΗΠΑ - ΕΕ - Ρωσίας για να τελειώσει ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και για την εξάλειψη της απειλής του ISIS είναι εξαιρετικά σημαντική».

Καταλήγοντας ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε στον Ρώσο Πρόεδρο: «Η επίσκεψή σας αποτελεί το επιστέγασμα της ειλικρινούς, διαχρονικής συνεργασίας και φιλίας των λαών και των κρατών μας».  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια