Ξανά γκολ ο Ράμσεϊ .... μας άφησε χρόνους και η Νανσι Ρήγκαν.

Αδερφέ σταμάτα την μπάλα γιατί έχεις στείλει μια ντουζίνα διάσημους κάθε φορά που βάζεις γκολ.
Ευτυχώς που δεν σκοράρεις πιο συχνά γιατί με αυτή την γκαντεμιά θα τους είχες ξεπαστρέψεις όλους.


Σύμπτωση, ανέκδοτο, μακάβριο αστείο... Αρχίζουν να «στερεύουν» τα λόγια και οι περιγραφές, προκειμένου να εξηγήσει κανείς αυτό που συμβαίνει με τον Άαρον Ράμσεϊ και τα διάσημα «θύματά» του....

Ως γνωστόν, ο Ουαλός μέσος της Άρσεναλ έχει μια... περίεργη σχέση με τα δίχτυα, αλλά και με το... θάνατο. Και αυτό, καθώς από... διαβολική σύμπτωση, τις περισσότερες φορές που πετυχαίνει κάποιο γκολ, «φεύγει» από τη ζωή και κάποια διασημότητα από το χώρο της πολιτικής, του κινηματογράφου, της μουσικής -του θεάματος εν γένει.

Υπενθυμίζεται ότι, τα πιο πρόσφατα «θύματα» του άσου της λονδρέζικης ομάδας ήταν ο ηθοποιός Άλαν Ρίκμαν και ο τραγουδιστής Ντέιβιντ Μπάουι. Κατά το παρελθόν, στη λίστα αυτή είχαν... ενταχθεί οι Οσάμα Μπιν Λάντεν, Γουίτνεϊ Χιούστον, Πολ Γουόκερ, Μουαμάρ Καντάφι, Στιβ Τζομπς, Ρόμπιν Γουίλιαμς, σερ Ρίτσαρντ Ατένμπορο και άλλοι.

Χθες, στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ, ο Ράμσεϊ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με τακουνάκι, ανοίγοντας το σκορ για την Άρσεναλ -τελικά, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ισοπαλία, 2-2.

Σήμερα, έγινε γνωστό ότι άφησε την τελευταία της πνοή η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Νάνσι Ρίγκαν, σε ηλικία 94 ετών! Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ε, τι άλλο να πει κανείς, για μια τόσο «μακάβρια» παράδοση, όπως αυτή που δημιουργεί -και συντηρεί- ο μέσος των «κανονιέρηδων»;..
nonews-news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια