Κανένας μετανάστης που βρίσκετε στην Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να φύγει ούτε και να γυρίσει πίσω.

Οι καμπάνες των απίστων πολύ σύντομα θα σιγήσουν από τις βόμβες μας ... λένε τώρα οι τούρκοι.


Στη συμφωνία της Συνόδου (που υπέγραψε και η Ελλάδα) είναι ξεκάθαρο ότι η επανεισδοχή δεν αφορά όσους βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά, είπε ο τούρκος υπουργός Ευρ.Υποθέσεων


Η Τουρκία δεν θα δεχθεί την επαναπροώθηση στο έδαφός της προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται ήδη στα ελληνικά νησιά, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας Βολκάν Μποζκίρ.

Ενώ η βαλκανική οδός έχει πλέον σφραγιστεί, οι ροές μεταναστών από τουρκία συνεχίζονται με αυξητική τάση μάλιστα.
Ακόμα και τώρα ο Τσίπρας και η παρέα του συνεχίζουν να "πατάνε" στην ανόητη έως προδοτική ιδεολογία τους, περί ταξικών αδερφών μας και ανοιχτών συνόρων για όλους.

Άραγε το ΝΑΤΟ τι κάνει στο Αιγαίο τόσες ημέρες; Αλήθεια, ακόμα δεν έχουν συναντήσει ούτε μια βάρκα με μετανάστες; Τότε όλοι αυτοί πως έρχονται; μήπως διακτινίζονται από τα τούρκικα παράλια;

Φυσικά αν ήθελαν να σταματήσουν τις ροές μεταναστών θα το έκαναν σε λίγες ώρες, αν αναλογιστούμε τα ηλεκτρονικά μέσα που διαθέτουν τα πλοία του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στο Αιγαίο. Έχουν την δυνατότητα να "δουν" μέχρι και μύγα που πετά, είτε νύχτα είτε ημέρα.
Όμως ο λόγος που βρίσκονται στο Αιγαίο δεν είναι για να μειώσουν τις μεταναστευτικές ροές αλλά άλλος και τον είχαμε αναλύσει παλαιότερα εδώ στο zouzouni news.

Από την άλλη η Ελλάδα από άκρη σε άκρη έχει μετατραπεί σε μια απέραντη αποθήκη ψυχών.
Παντού, σχεδόν σε κάθε πόλη συναντάς ανθρώπους να τριγυρνούν ξυπόλυτοι, πεινασμένοι, άρρωστοι από τις κακουχίες και κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτούς.







Μην παραλείψουμε να αναφέρουμε κάποιους που τάχα ενδιαφέρονται για τους μετανάστες, φυσικά μιλάμε για τις ΜΚΟ, αυτές του αριστερού δήθεν χώρου που εισπράττουν εκατομμύρια από τα κονδύλια που διατίθενται για τους πρόσφυγες από την Ελλάδα αλλά και την Ευρωπαική Ένωση.



Βέβαια για να λέμε την αλήθεια υπάρχουν και ευσυνείδητοι άνθρωποι που χωρίς κανένα όφελος βοηθούν αυτούς τους ταλαίπωρους ανθρώπους, όμως είναι μειοψηφία και δεν έχουν καμία σχέση, μα καμία, με τις αμαρτωλές ΜΚΟ των αριστερών με τις μεγάλες τσέπες, που εμφανίζονται όπου υπάρχουν κάμερες για να δώσουν λίγα σάντουιτς στους πεινασμένους μετανάστες.

Όπως βλέπετε δεν μιλώ καθόλου για πρόσφυγες απλά γιατί δεν υπάρχουν.
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε ότι πρόσφυγας θεωρείται κάποιος που φεύγει από μια εστία πολέμου και πηγαίνει σε άλλη χώρα. Όμως στην πρώτη χώρα που θα πάει θεωρείται πρόσφυγας. Αν μετά αποφασίσει να φύγει για κάποια άλλη συγκεκριμένη χώρα, τότε θεωρείται οικονομικός μετανάστης.



Έτσι συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση, όλοι πάνε στην τουρκία και μετά διαλέγουν να πάνε σε χώρες της βόρειας Ευρώπης γιατί εκεί δίνουν μέχρι και επίδομα στους μετανάστες, όπως οι Γερμανοί και οι Σουηδοί. 
Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι δεν είναι πρόσφυγες αλλά μετανάστες και μάλιστα για την Ελλάδα θα έπρεπε να θεωρούνται παράνομοι γιατί εισέρχονται λαθραία στην χώρα μας.

Δηλαδή αν κάποιος από αυτούς πάει στην Γερμανία και μετά από λίγο καιρό θελήσει να φύγει για οποιονδήποτε λόγο θα θεωρείται και πάλι πρόσφυγας;



Μην ξεχνάμε και δηλώσεις διαφόρων από δαύτους που λένε ότι στη χώρα τους δεν είχαν δουλειά και έτσι αποφάσισαν να κυνηγήσουν το όνειρο στην Ευρώπη. Άλλοι παράτησαν το σχολείο τους γιατί άκουσαν στην τηλεόραση ότι η Ελλάδα αφήνει τους πάντες να περάσουν τα σύνορα της.
Άλλοι ομολογούν ότι δήλωση της κυρίας Τασίας που έπαιζε στο al jazeera για μήνες, τους έκανε να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν. 

Ακούμε συνέχεια από τον Τσίπρα που μιλάει για τους ανθρώπους αυτούς και λέει ότι πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι γιατί αυτοί έχουν πόλεμο στην πατρίδα τους και γι αυτό άλλωστε έφυγαν.

Αγοράκι μου προφανώς στην δική σου τη λογική οι άνθρωποι μιας χώρας που έχει πόλεμο λιποτακτούν.

Και αυτό το λέω γιατί το 70 % αυτών των ανθρώπων είναι άνδρες και μάλιστα νεαροί στην ηλικία.
Αλήθεια αυτοί όλοι που λένε ότι έχουν πόλεμο στην πατρίδα τους γιατί έφυγαν; 

Γιατί δεν κάθησαν να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, για την σημαία τους, για την οικογένεια τους, για την περιουσία τους; Μήπως οι περισσότεροι από αυτούς είναι λιποτάκτες.

Δεν είμαι ούτε ομοφοβικός ούτε ρατσιστής, αλλά βλέπω την πατρίδα μου που αγαπώ και που θα πέθαινα γι' αυτήν να καταστρέφεται από μια ηλίθια ιδεολογία λίγων ανθρώπων.

Αλλάζουν συνεχώς αριθμούς: Χθες μιλούσαν για 35.000 εγκλωβισμένους και σήμερα για 42.000

Η Σερβία από τα μεσάνυχτα της Τρίτης άρχισε να εφαρμόζει τα ίδια μέτρα με αυτά που επέβαλε η Σλοβενία για την είσοδο μεταναστών. «Λαμβάνοντας υπόψη το νέο καθεστώς που επέβαλε μία χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (σ.σ. Σλοβενία) η Σερβία δεν μπορεί να επιτρέψει να αποτελέσει κέντρο συγκέντρωσης για τους μετανάστες και θα εφαρμόσει την αρχή της αμοιβαιότητας στα σύνορα της με την ΠΓΔΜ και την Βουλγαρία» τονίζεται στο ανακοινωθέν του υπουργείου Εσωτερικών.

Αναφέρεται επίσης ότι και το κροατικό υπουργείο Εσωτερικών ενημέρωσε τη Σερβία ότι δεν δέχεται πλέον μετανάστες που δεν έχουν ισχύον διαβατήριο και θεώρηση εισόδου τύπου Σέγκεν. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η αποκαλούμενη «βαλκανική οδός» κλείνει για όλους τους μετανάστες.

Οι εγκαταστάσεις στο κέντρο ελέγχου και υποδοχής μεταναστών στο Πρέσεβο, στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, είναι άδειες και, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, το τελευταίο 48ωρο στην Σερβία δεν εισήλθε κανένας μετανάστης. Στους καταυλισμούς φιλοξενίας, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται 650 μετανάστες. Τους 600 απ' αυτούς επέστρεψε η Κροατία τις προηγούμενες ημέρες, ενώ οι 50 πέρασαν παράνομα στη χώρα από αφύλαχτα σημεία στα σύνορα με την ΠΓΔΜ.

Η Ουγγαρία, που «πρωτοστάτησε» στο στήσιμο συρματοπλεγμάτων στην ευρωπαϊκή ήπειρο, τώρα κατασκευάζει... τάφρο, προκειμένου να διασφαλίσει πως δεν θα περνάει κανείς στο έδαφός της. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η αποκαλούμενη «βαλκανική οδός» παραμένει από τα μεσάνυχτα κλειστή για όλους τους μετανάστες.


Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εσωτερικών της Σλοβενίας ανακοίνωσε ότι θα περιορίσει τον αριθμό των μεταναστών που θα επιτρέπει να περνούν στη χώρα και θα δέχεται μόνο εκείνους που σκοπεύουν να ζητήσουν άσυλο στη Σλοβενία, καθώς και ορισμένους άλλους, για «ανθρωπιστικούς λόγους». Μάλιστα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει στη Σλοβενία το δικαίωμα να κάνει χρήση της απόλυτης εφαρμογής των κανονισμών του Σένγκεν στα σύνορα της, επιβάλλοντας αυστηρούς ελέγχους και μην επιτρέποντας τη διέλευση πολιτών τρίτων χωρών που δεν αιτούνται ασύλου.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη εμείς θα πάρουμε τους μετανάστες που μένουν προσωρινά στα σύνορα και θα τους διαμοιράσουμε σε όλη την Ελλάδα.
Φυσικά και όλους αυτούς που έρχονται καθημερινά κατά χιλιάδες στα νησιά μας από κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω τουρκίας.... 

Εν τω μεταξύ ο Αλέξης ήταν όλο αγκαλιές και φιλάκια με τον Νταβούτογλου στην Σμύρνη αλλά έχω την εντύπωση πως αν κοιτάξει τον "πισινό του" θα δει δει κάτι δαχτυλιές και θα είναι των τούρκων.

Ποίημα για τον `άπιστο Έλληνα` στην τουρκική Βουλή με τον Τσίπρα στη Σμύρνη (VIDEO)

Μάλιστα φίλοι μου για μια ακόμη φορά μας έπιασαν τον κώλο οι γείτονες αφού κατάφεραν και πήραν από την Ευρώπη ότι ζήτησαν, ενώ εμείς πήραμε τον ....πούλο

Εκτός αυτού σε διπλωματικό επίπεδο τρώμε το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο. Τεράστιο χαστούκι από τον τούρκο ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου, στον δικό μας Νίκο Κοτζιά, μέσα στο υπουργείο μας και βέβαια το χαστούκι Νταβούτογλου στον Τσίπρα για τις παραβιάσεις του Εθνικού εναέριου χώρου μας.

Βέβαια το χειρότερο από όλα ήταν την ημέρα που ό Τσίπρας γύρναγε μαζί με τον Νταβούτογλου στην Σμύρνη, στην τούρκικη βουλή ο υπουργός Οικονομίας Νατζί Αγμπάλ απήγγειλε ποίημα που αναφερόταν στον "άπιστο Έλληνα"!!!!

Το ποίημα του Ισμέτ Οζέλ που διάβασε μέσα στη Βουλή της Τουρκίας ο υπουργός Οικονομίας της κυβέρνησης Νταβούτογλου, Νατζί Αγμπάλ, λέγεται "Πίστη" και αναφέρει: «Δεν ακούγεται πια το εζάν (η ισλαμική προσευχή), στους άμβωνες καρφώθηκαν σταυροί, ο άπιστος Έλληνας έβαλε τη σημαία του στα τζαμιά, παντού. Αφού είναι έτσι, έλα αδελφέ μου ας δώσουμε όλοι τα χέρια, ας σκάσουμε τις βόμβες για να σωπάσουν οι καμπάνες παντού... κλπ. κλπ.».

Γιαυτό λέω πως ο Τσίπρας έχει κάτι δαχτυλιές στον πισινό του από τους τούρκους.
Είναι σαν να πας σε μια πλατεία και όσοι είναι εκεί να περνάνε και να σου πιάνουν τον κώλο, κάπως έτσι και ο μικρός μάγος της "δεύτερη φορά αριστερά".... (ελπίζω και η τελευταία)

zouzouni news

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια