Παράδοση του Αιγαίου στο ΝΑΤΟ υπέγραψε ο Τσίπρας για έλεγχο των ροών των μεταναστών, αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι άλλη....

"Εκεί που κρέμαγαν οι Κλέφτες τ'άρματα, κρεμάνε σήμερα οι γύφτοι τα νταούλια". Εξαιρετικά αφιερωμένο στους Αρχηγούς των Όπλων!...


"Δεν είναι στόχος μας να απωθούμε ή να σταματάμε τις βάρκες με τους μετανάστες αλλά η παρακολούθηση των δικτύων παράνομης διακίνησης ανθρώπων" διευκρίνισε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ. 

Σωστά, αλλά τα δίκτυα είναι στην Τουρκία, τι έλεγχο να κάνουν σε εμάς, πως παραλαμβάνουμε τις βάρκες.

Δυστυχώς μια ανίκανη κυβέρνηση παραδίδει το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ, όχι για να ελέγχει τις μεταναστευτικές ροές, αλλά για να ελέγχουν τα Ρώσικα πλοία που κινούνται στο Αιγαίο.

Αυτό ήθελε η τουρκία και το πέτυχε. Πίσω της είναι οι Ρώσοι. Πάνω από τη Κύπρο έχουν πλοία. Στο Αιγαίο υπάρχουν Ρωσικά πολεμικά και το πιο σύγχρονο υποβρύχιο που έχει η Ρωσία, το ίδιο και στην Μεσόγειο. Η τουρκία δεν μπόρεσε να βάλει το ΝΑΤΟ στο παιχνίδι στη Συρία και το έκανε στο Αιγαίο.

Η Τουρκία είναι με την πλάτη στον τοίχο από τους Ρώσους σε όλη σχεδόν την ανατολή και με την βοήθεια του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο θα μπορέσει να καλύψει την Ευρωπαική πλευρά των συνόρων της και να κάνει γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, πέρα από αυτές που υπάρχουν.
Ο στόχος της τουρκίας μακρόχρονα είναι η συνιδιοκτησία στο Αιγαίο και προφανώς το πετυχαίνει με την άφρονα πολιτική του προέδρου της δεύτερης φοράς αριστερά.

"Ελλάδα και Τουρκία συμφώνησαν να μην επιχειρούν στον εναέριο χώρο και τα εθνικά ύδατα η μια της άλλης" Και ποιος θα είναι αυτός ο εναέριος χώρος και τα εθνικά χωρικά ύδατα; Αυτά που εννοεί η Ελλάδα Αυτά που θεωρεί η Τουρκία ή αυτά που εννοεί το ΝΑΤΟ; Μεταξύ των 6-10 νμ. που η Ελλάδα θεωρεί ότι είναι κομμάτι του ΕΕΧ της θα κινούνται τα Τουρκικά αεροσκάφη όταν ούτε αυτή ούτε το ΝΑΤΟ συμφωνούν με αυτό; Θα αναχαιτίζονται τα συμμαχικά αεροσκάφη ή η Ελλάδα δέχτηκε de facto ότι ο ΕΕΧ της σταματάει στα 6 νμ απεμπολώντας δικαιώματα και αγώνες δεκαετιών. 
Στις βραχονησίδες Ιμια Ανθροποφάγοι Αγαθονήσι μέχρι ποιο σημείο τα συμμαχικά πλοία θα κινούνται και σε ποιο κέντρο (ακτοφυλακή) θα δίνουν για τις κινήσεις τους σήμα στην Ελληνική η στην Τουρκική. 
Δυστυχώς η κυβέρνηση με μια υπογραφή φαίνεται να διαγράφει αγώνες δεκαετιών.

Όσο για τους ευνουχισμένους δοσίλογους πολιτικούς που παρέδωσαν ελαφρά τη καρδία την εθνική μας κυριαρχία στο Αιγαίο στους τουρκογερμανούς, κάτι που μια μέρα πριν το αρνούντο, τους περιμένει η χλεύη της ιστορίας και τα δικαστήρια των ανθρώπων...

Ρε Πανούλη αυτό στα 4 για ποιους το έλεγες;
Ποια 4 ρε Πάνο; Στα 14 είσαι μη σου στα 24, αλλά δεν ξέρω πως γίνεται....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια