Ο λαοπρόβλητος ηγέτης Τσίπρας αποφάσισε να δώσει 4 τηλεοπτικές άδειες, φυσικά σε όποιους θέλει...

Μόνο 4 κανάλια με κριτήρια ποιος είναι πιο πιστός στο ΣΥΡΙΖΑ. Το επόμενο βήμα έλεγχος στο ίντερνετ και κλείσιμο όλων των εφημερίδων που δεν υμνούν το καθεστώς.



Όταν δίνεις περιορισμένο αριθμό αδειών, περιορίζεις την πολυφωνία, λογοκρίνεις, και όταν μάλιστα είσαι κυβερνητικός (κομματικός) και όχι Ανεξάρτητη Αρχή, δημιουργείς υποψίες για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Γιατί δεν δίνουν μεγάλο αριθμό αδειών σε όσους θέλουν (τεχνολογικά είναι εφικτό) με την προειδοποίηση ότι θα υπάρχουν τακτικοί οικονομικοί έλεγχοι στα κανάλια, και όποιος είναι ζημιογόνος, θα του αφαιρείται (ή δεν θα ανανεώνεται) η άδεια; Γιατί φοβούνται τον δημοσιογραφικό έλεγχο στο κυβερνητικό έργο και επιχειρούν τη φίμωση;

Σε μια χώρα που με την ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να έχει όσα κανάλια θέλει, βγαίνει ο κάθε Κιμ Γιόνκ Παππάς και επειδή έτσι γουστάρει δημοκρατικά θα τα κάνει τέσσερα.

Μετά θα πιάσει τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες, το internet ώστε να ολοκληρωθεί η διαφάνεια στον τύπο. Ακολουθούν νομοσχέδια για το πως θα κουρευόμαστε, πως θα γελάμε και πως θα κλάνουμε. Ζω για την στιγμή που ένα πρωί θα ανοίξουμε τις τηλεοράσεις και θα είναι όλα μαύρα. Εκτός φυσικά από την ΕΡΤ , την Νέα Αυριανή, το Αλ τσαντίρι TV και το Instanbul channel. H ενημέρωση στα καλύτερά της.

Βαφτίζουν δήθεν "ευρωπαϊκό κεκτημένο" την άθλια προσπάθεια να περιορίσουν την ενημέρωση, κρατώντας την φασιστοΕΡΤ που διορίζουν ως διευθυντές ειδήσεων όλα τα αριστερά απόβλητα - με τα δικά μας λεφτά ... Αυτό στο κομμουνιστικό παράδεισο λέγεται δημοκρατία.

Σύντροφε Τσίπρα , οι τέσσερις άδειες είναι πολλές .Εγώ προτείνω μία άδεια πανελλαδικής εμβέλειας στα πρότυπα της Β.Κορέας και την εποπτεία του καναλιού να την έχει ο Στρατός, κάτι σαν ΥΕΝΕΔ δηλαδή κι ο Αρβανίτης ντυμένος με παραδοσιακή ελληνική στολή όπως στην Βόρεια Κορέα η κυρία με την στολή της γκέισας

Φυσικά ζω για την στιγμή που οι παρουσιάστριες θα ντύνονται όπως αυτή η κακομοίρα στην κρατική τηλεόραση της Β. Κορέας και θα παρουσιάζουν με τον ίδιο ενθουσιασμό τα κατορθώματα του Αλέξη, που όσο πάει θυμίζει ΚΙΜ ΓΙΟΓΚ ΟΥΝ.


Διαβάστε και το ρεπορτάζ από την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου που ο λαοπρόβλητος ηγέτης είπε για τις 4 άδειες.

Την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο διαγωνισμό για την αναδιαμόρφωση του τηλεοπτικού πεδίου με την αδειοδότηση συνολικά 4 καναλιών, ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Σε μία ιδιαίτερα οξεία τοποθέτηση ο κ. Τσίπρας είπε ότι η κυβερνητική υπομονή απέναντι στην αντιπολίτευση για τη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ εξαντλήθηκε και από τη στιγμή που δεν επιτεύχθηκε η επιβεβλημένη από τα σύναγμα συναίνεση, η κυβέρνηση θα προχωρήσει μόνη ης. Κατηγόρησε δε την αντιπολίτευση για θεσμική εκτροπή, λόγω της άρνησής της να παράσχει συναίνεση και της επέρριψε ότι έχει στόχο να βραχυκυκλώσει το ξεκαθάρισμα του τηλεοπτικού πεδίου. Μάλιστα υποστήριξε ότι με τον τρόπο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεπληρώνει γραμμάτια προς τη διαπλοκή.  

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αύριο Πέμπτη η κυβέρνηση θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή ώστε οι άδειες να είναι 4 – η πρόταση της ΝΔ για απεριόριστες άδειες δεν αντέχει σε κριτική, είπε χαρακτηριστικά -  και τον διαγωνισμό να τον κάνει η εκλεγμένη από το λαό κυβέρνηση, κατόπιν εντολής της Βουλής. Όπως είπε ο κ. Τίπρας «η διαπλοκή βιώνει τις τελευταίες μέρες της παντοκρατορίας της και επιτίθεται σκληρά. Οι μέρες είναι δύσκολες γιατί όταν γεννιέται το καινούργιο υπάρχουν ωδίνες».

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, η διάταξη αναμένεται να περιληφθεί σε σχέδιο συμφωνίας που θα κυρωθεί σε μια συνεδρίαση στην Ολομέλεια αύριο το απόγευμα. Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα προχωρήσει με διαδικασίες fast track, δήλωσε η ίδια πηγή.

Αργά το απόγευμα, με μήνυμά του στο Twitter ο υπουργός Επικρατείας επιβεβαίωσε τις αποφάσεις της κυβέρνησης:: «Αύριο η Βουλή ψηφίζει και η χώρα αποκτά ευρωπαϊκό πλαίσιο για το τηλεοπτικό τοπίο. Μια μεταρρύθμιση σε αρμονία με το ευρωπαϊκό κεκτημένο».

Α ρε Κιμ μπροστά στον δικό μας είσαι γατάκι...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια