Η υστερία σε όλο της το μεγαλείο στο «the Tsakalotos show» (βίντεο)

Από τους αριθμούς του Τζόκερ στον μεγάλο αθλητικό σχολιαστή Αντώνη Πανούτσο και τις «προμονιούχες» μετοχές - Ο... διασκεδαστής υπουργός Οικονομικών που ξεσήκωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ....


Τους τελευταίους έντεκα μήνες οι υπουργοί Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ό,τι μπορούν για να καταρρίψουν το στερεότυπο πως ο εκάστοτε υπουργός Οικονομικών, ο άνθρωπος που θεωρείται σαν ο «τσάρος» της οικονομίας είναι ένα πρόσωπο μισητό για την πλειονότητα των πολιτών.

Τόσο ο Γιάνης Βαρουφάκης που είχε κατακτήσει επάξια τον τίτλο του «comedian» από τους άλλους υπουργούς Οικονομικών που μετείχαν στο Eurogroup, όσο και ο διάδοχός του Ευκλείδης Τσακαλώτος μοιάζουν σαν να... ακκίζονται όταν διασκεδάζουν τους ακροατές τους.

Ο κ. Βαρουφάκης για πολλούς είχε τελειοποιήσει την τέχνη της υποκριτικής αφού είχε καταφέρει να είναι ο πιο δημοφιλής υπουργός, αν και κατείχε τη θέση του υπουργού Οικονομικών! Η απόλυτη διαστροφή με απλά λόγια.

Από την πλευρά του, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος κάθε φορά που ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής μοιάζει σαν να μεταμορφώνεται. Εμφανίζεται να έχει τρελό κέφι, δεν είναι διατεθειμένος να χαριστεί στους πολιτικούς του αντιπάλους και παραλλήλως με τα σαρδάμ του όπως οι... προμονιούχες μετοχές, με παραδείγματα που βγάζουν γέλιο και παράλληλα με την χρήση της γλώσσας του σώματος λέει ιστορίες που αναγκάζουν τους βουλευτές της συμπολίτευσης να τον καταχειροκροτούν. Ακόμη και τον μεγάλο αθλητικό σχολιαστή Αντώνη Πανούτσο επικαλέστηκε ο υπουργός των Οικονομικών για να εξηγήσει την σημασία του 1-0 στο ποδόσφαιρο.

Στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού το βράδυ του Σαββάτου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος απέφυγε να αναφερθεί στα οικονομικά μεγέθη. Επέλεξε το Τζόκερ, αφού γνώριζε ότι 11 εκατ.Έλληνες περίμεναν πώς και πώς την κλήρωση της Κυριακής (έγινε χθες και... μαντέψτε: Πάλι Τζακ Ποτ!) έχοντας το όνειρο να κερδίσουν τα 11 εκατ.ευρώ (πλέον αναμένεται να γίνουν 13 εκατ.ευρώ) με τα οποία ελπίζουν να αλλάξουν τη ζωή τους.

«Σας λέω να χρησιμοποιείτε τρεις αριθμούς και ένα τζόκερ: 25, 28, 33 και το 50 για τζόκερ» είπε ο κ. Τσακαλώτος απευθυνόμενος στους βουλευτές με ένα τρόπο που δεν άφηνε αμφιβολίες ότι ο υπουργός Οικονομικών ήθελε να κερδίσει τον τίτλο της πιο διασκεδιαστικής ομιλίας. Αλλωστε ποιος δίνει σημασία στα greeklish, στα σαρδάμ, στην χωρίς ειρμό ομιλία όταν ακούει έναν υπουργό Οικονομικών που εκ των πραγμάτων αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος φορομπήχτης όλων των εποχών να μην μιλάει για φόρους και χαράτσια αλλά για το Τζζζόκερ;

Απολαύστε λοιπόν «the Tsakalotos show»:


protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια