Μεγάλο χτύπημα στην φοροδιαφυγή! Συνέλαβαν γέρο -εγκληματία καστανά που δεν έκοβε αποδείξεις....

Συγχαρητήρια στην δεύτερη φορά αριστερά που κατάφερε σε σύντομο διάστημα να κάνει την χώρα μοντέλο, παραφράζοντας το γνωστό, έκαναν την χώρα μπορντέλο....

Έτσι με επιχείρηση αστραπή τα τζιμάνια όργανα της τάξεως έπιασαν τον ταλαίπωρο γέρο καστανά να πουλάει την πραμάτια του χωρίς αποδείξεις και φυσικά συνελήφθη. 
Άλλη μια μεγάλη επιτυχία στην πάταξη της φοροδιαφυγής από τους ανθρώπους που ξεχνούν να δηλώσουν τα εκατομμύρια τους στην εφορία.

Αυτό που μένει είναι να συλλάβουν και το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μιλάμε για ολοκληρομένο χτύπημα στην διαπλοκή....



Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη γωνία της οδού Τσιμισκή και Αριστοτέλους με έναν ηλικιωμένο καστανά!
Η είδηση «έσκασε σαν βόμβα», κατά το γνωστό δημοσιογραφικό κλισέ, το βράδυ της Παρασκευής: Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, κατά τα πρότυπα των «τρομοκρατημένων» πόλεων της Γαλλίας και του Βελγίου. Όμως, όχι δεν βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση σύλληψης κάποιου επικίνδυνου τρομοκράτη τζιχαντιστή, αλλά ενός... καστανά! 

Συγκεκριμένα, με βάση πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες δύο περιπολικά, 13 αστυνομικοί και ένας γερανός κατέφθασαν στο σημείο εσπευσμένα ώστε να διώξουν έναν ηλικιωμένο που πουλούσε «παράνομα» με το καρότσι του κάστανα.
Ο άτυχος ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ οι αστυνομικοί του κατάσχεσαν και το καρότσι με όλα τα προϊόντα του. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ασφάλεια.

Το «έγκλημα» του ηλικιωμένου άντρα ήταν οικονομικής φύσεως, καθώς ως φαίνεται οι ελεγκτές διαπίστωσαν φορολογικές παραβάσεις: Δεν έκοβε αποδείξεις για τα κάστανα, αφήστε που δεν τηρούσε και βιβλία...! 


Πολλοί μίλησαν για «παρεμπόριο κάστανων», άλλοι για «κύκλωμα με μαλλί της γριάς» του οποίου επίκειται η εξάρθρωση, πολλοί είδαν την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού να μην «χαρίζει κάστανα» και άλλοι έψαξαν να βρουν τις βαθύτερες αιτίες: Μήπως ο καστανάς ήταν αναρχικός και πετούσε μολότοφ στα Εξάρχεια, μήπως κρυφός τζιχαντιστής «που είχε περάσει από τη Λέρο», μήπως έστω το όνομά του ήταν στη Λίστα Λαγκάρντ...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια