Νέα απειλή του ISIS: Όπως χτυπήσαμε την καρδιά της Γαλλίας, το Παρίσι, έτσι θα κάνουμε και με την Ουάσινγκτον

Νέο video με το οποίο απειλούν κι άλλες χώρες με ένα νέο... Παρίσι έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του ISIS. 
"Θα έχετε την ίδια μοίρα" απειλεί το Ισλαμικό Κράτος - Το νέο video έρχεται από ιρακινό παρακλάδι του ISIS.
"Ντύνουν" το video με εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.
"Όπως χτυπήσαμε την καρδιά της Γαλλίας, το Παρίσι, έτσι θα κάνουμε και με την Ουάσινγκτον".


Νέο video με το οποίο απειλούν κι άλλες χώρες με ένα νέο... Παρίσι έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές του iSIS. "Θα έχετε την ίδια μοίρα" απειλεί το Ισλαμικό Κράτος, που χρησιμοποιεί στο νέο μανιφέστο μίσους εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι. "Όπως χτυπήσαμε την καρδιά της Γαλλίας, το Παρίσι, έτσι θα κάνουμε και με την Ουάσινγκτον".

Οι τζιχαντιστές απειλούν κι άλλες χώρες του διεθνούς συνασπισμού που βομβαρδίζει θέσεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ. Το video έχει δημιουργηθεί από ένα ιρακινό παρακλάδι του ISIS, που αποκαλείται Wilayat Kirkuk.


Στο νέο προπαγανδιστικό τους video, οι Ιρακινοί τζιχαντιστές περιπαίζουν τη Γαλλία και «ντύνουν» την εικόνα με πλάνα από το σοκ που προκάλεσε διεθνώς η πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και τις αγρυπνίες στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




"Θα υποφέρετε την ίδια μοίρα" λέει ένας τζιχαντιστής που εμφανίζεται στο video. "Λέμε στα κράτη που παίρνουν μέρος στην εκστρατεία Σταυροφορίας πως με το θέλημα του Θεού θα πάθετε μια μέρα ό,τι και η Γαλλία. Όπως χτυπήσαμε την καρδιά της Γαλλίας, το Παρίσι, ορκιζόμαστε πως θα χτυπήσουμε την Αμερική και το κέντρο της, την Ουάσινγκτον", τόνισε.

Είναι το δεύτερο video μίσους και απειλών που δημοσιεύουν οι τζιχαντιστές. Το προηγούμενο είχε έρθει μόλις λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής. Σε εκείνο το βίντεο, οι τζιχαντιστές καίνε διαβατήρια γύρω από μία φωτιά, πριν ξεκινήσει το κήρυγμα του μίσους. "Τι περιμένετε;" λένε σε κάποιο σημείο, απευθυνόμενοι στους "αδελφούς" τους και παροτρύνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο να επιτεθούν στην Γαλλία, ακόμη και να δηλητηριάσουν το νερό!

"Σκοτώστε τους και μετά φτύστε τους στα μούτρα", λένε οι τζιχαντιστές σε κάποιο άλλο σημείο...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια