Πυρήνες της Φωτιάς σε στέλεχος του Σύριζα: Προσέξτε, μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να χοροπηδάει....

«Προσέξτε, όμως, και να το πεις στους δικούς σου: Μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να χοροπηδάει». 


Ανατριχιαστικοί διάλογοι μεταξύ τρομοκρατών και ποινικών κρατουμένων με στελέχη του Σύριζα έρχονται στην επιφάνεια σε δημοσίευμα του Βήματος,  μετά τα στοιχεία που κατέθεσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Πανούσης στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. 

Η ΕΥΠ γνώριζε και κατέγραφε τις συνομιλίες τις οποίες κοινοποιούσε στον πρώην υπουργό. 
Μία από αυτές τις συνομιλίες είναι και η συνομιλία του σύμβουλου του υπουργού Δικαιοσύνης και στελέχους της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Λάμπρου, με τον Γεράσιμο Τσάκαλο, αρχηγό της Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, όπου ο αρχηγός της Οργάνωσης αφού παραδέχεται πως μέλη της οργάνωσης  πήραν μέρος στην κατάληψη της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ότι μετά αποχώρησαν σε ένδειξη καλής θέλησης προς την κυβέρνηση λέει επί λέξει: «Εμείς ό,τι σας υποσχεθήκαμε το κάνουμε. Εσείς δεν είστε εντάξει.  Είπαμε ότι θα φύγουμε από την Πρυτανεία και φύγαμε, αφήνοντας εκεί μόνο δώδεκα άτομα. Προσέξτε, όμως, και να το πεις στους δικούς σου: Μπορούμε να κάνουμε την Αθήνα να χοροπηδάει».

Μία άλλη συνομιλία η οποία στρέφεται σαφώς κατά του συνόλου των πολιτικών είναι και μια καταγεγραμμένη συνομιλία μεταξύ των  Γεράσιμου Τσάκαλου και  Νίκου Μαζιώτη, όταν μάλλον μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας» είχαν εισβάλλει στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, με την ανοχή της τότε προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου : «Πρέπει να χτυπήσουμε στη Βουλή. Δεν φυλάσσεται καλά. Μπορούμε να την καταλάβουμε» λέει ο Μαζιώτης, αλλά ο Τσάκαλος τον αποθαρρύνει: «Είσαι τρελός; Αυτό που λες είναι επίθεση αυτοκτονίας».   

Aπό τα υπάρχοντα στοιχεία που μέχρι σήμερα έχει καταθέσει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου  ο πρώην υπουργός φάινεται πως δεν υπάρχει ευθέια απειλή για την ζωή του αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι άλλο κρατά στα χέρια του σαν αποδεικτικό στοιχεία. Πάντως οι διάλογοι είναι ανατριχιαστικού και φυσικά δείχνουν τις σχέσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία όπου με  βασικό της διαμεσολαβητή τον Πάνο Λάμπρου, προσπαθούσε να κρατά ποινικούς και τρομοκράτες κρατούμενους ικανοποιημένους ακόμη και νομοθετικές ρυθμίσεις  μετά από συνεννόηση με αυτούς.
voicenews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια