Υπόγειες διαδρομές Σύριζα με τρομοκράτες αποδεικνύουν οι συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ.

Στα κεραμίδια ο Πανούσης που δίνει στεγνά τον Σύριζα για επαφές με την τρομοκρατία!!!
Μόνο που ο πρώην υπουργός αυτά που λέει τα ήξερε και όταν ήταν ένοικος του υπουργείου στην Κατεχάκη και τότε δεν έλεγε κουβέντα.
Τώρα μάλλον που τον άφησαν εκτός παιχνιδιού λύθηκε η γλωσσίτσα του....


Σε καταγγελίες «φωτιά» προχώρησε τη Δευτέρα, κατά την κατάθεσή του στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε στο Πρώτο Θέμα, ότι δέχεται απειλές κατά της ζωής του από «πολιτικούς που έχουν σχέση με τρομοκράτες».

Ο πρώην υπουργός φέρεται να έχει κατονομάσει δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που διαπραγματεύονταν με τους φυλακισμένους τρομοκράτες, ενώ το πρωί παρέδωσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που πιστοποιούν τα λεγόμενά του. 

Όπως μετέδωσε το Mega, ο κ. Πανούσης αποκάλυψε διαλόγους που είχαν γίνει μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τρομοκρατών. Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός παρουσίασε ένα απόσπασμα από τις συνομιλίες, που βρίσκονταν σε απόρρητα ενημερωτικά δελτία του περασμένου Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου, κατά το οποίο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συζητά με ηγετικό μέλος των Πυρήνων της Φωτιάς, που έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στις φυλακές, δίνοντάς του υποσχέσεις!

Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα

Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε 

Στέλεχος του  ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο «υπερυπουργός» και αυτός δεν είναι δικός μας

Μέλος των Πυρήνων: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα

Σε έναν άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των Πυρήνων λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «Μας κοροϊδέψατε ρε! Τί ήταν αυτό που κάνατε; Ηταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

«Το πολιτικό σύστημα δεν μπόρεσε να κάψει τα καρκινώματά του, έτσι είναι η ώρα της Δικαιοσύνης», πρόσθεσε ο κ. Πανούσης, ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν κατέθεσε ονόματα, η απάντηση του πρώην υπουργού ήταν θετική.


Άλλωστε, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξη του στο ΘΕΜΑ, ο ίδιος γνωρίζει τα ονόματα των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που απειλούν τη ζωή του, ενώ αποκάλυψε ακόμη ότι ο κ. Τσίπρας ήταν ενήμερος εδώ και τέσσερις μήνες για τις συγκεκριμένες καταγγελίες όπως επίσης και ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Γιάννης Ρουμπάτη.

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια