Όταν κάποιος είναι πολιτικός τον λένε ξεχασιάρη, όταν είναι απλός πολίτης τον λένε φοροφυγά....

Εντάξει να δεχτούμε ότι το ξέχασε, αλλά και πάλι για να ξεχάσεις κάτι πρέπει να έχεις πολλά, γιατί αν έχεις μόνο ένα δεν το ξεχνάς.
Ένα κόμμα που κόπτεται για τους αδυνάτους και προσπαθεί να πατάξει την διαφθορά και αυτούς που δεν δηλώνουν τα χρήματα τους στην εφορία, αλλά από την άλλη βγαίνουν ιστορίες με εκατομμυριούχους "αριστερούς" βουλευτές που ξεχνάνε να δηλώσουν τα εκατομμύρια τους στο πόθεν έσχες.


Δηλαδή δώσαμε τις τύχες μας σε ανθρώπους που από την μια κυνηγάνε με το ντουφέκι να σου πάρουν και το τελευταίο ευρώ που έχεις στην τσέπη σου και από την άλλη οι ίδιοι όταν πρέπει να δηλώσουν τα δικά τους χρήματα το παίζουν ξεχασιάρηδες.
Το κόμμα με τους περισσότερους εκατομμυριούχους, είναι πλέον το κόμμα της δήθεν αριστεράς.

Αυτός ο κύριος δεν είχε πει ότι κάτι εκατομμύρια που έχει στο εξωτερικό στην jp morgan και στην BlackRock δεν είναι δικά του αλλά του πατέρα του και αυτός απλά τα τοποθετεί....

"Έχει συμβεί στον καθένα μας να ξεχάσει 1.000.000 ευρώ. 
Η αγάπη για τον λαό φέρνει αμνησία". Paolo Coelho.

Έχουμε καταντήσει να συζητούμε για σύλληψη σε όσους δεν πληρώνουν στο λεωφορείο 1,2 ευρώ και όχι γι αυτούς που δεν δηλώνουν 1.000.000 στο πόθεν έσχες.

Όταν είναι κάποιος πολιτικός π.χ ο Σταθάκης τον ονομάζουν ξεχασιάρη, όταν όμως είναι κάποιος απλός πολίτης φοροφυγά. Παίζουν με τις λέξεις. Αθάνατο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!

Γερά σύντροφοι μην μασάτε από τους λαϊκιστές, βέβαια αυτή η υγρασία δεν είναι από βροχή αλλά από το φτύσιμο του κόσμου.

Πάντως αυτό με τους συριζαίους που ξεχνάνε να δηλώσουν πάντα 1.000.000 ένα εκατομμύριο ακριβώς, εμένα δεν μου κάθεται καλά.
Τσουκαλάς 1.000.000
Μητρόπουλος 1.000.000
Τσακαλώτος 1.000.000
Σταθάκης 1.000.000
Πάντα είναι ένα εκατομμύριο, ποτέ πάνω ή κάτω.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια