Άλλα γιάλα της Παρασκευής το γάλα από τον Βαγγέλα....

Συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ η γαλάζια παράταξη με τον Βαγγέλα ως προσωρινό; μεταβατικό; πρόεδρο, που με το στυλάκι μαγκιά αλλά ντε Βοτανίκ νομίζει πως θα πάρει εκλογές.


Βαγγελάκη αυτό το στυλάκι το έχει απορρίψει ο Ελληνικός λαός πάρα πολύ καιρό.

Αν θέλεις να έχεις κάποια τύχη στις εκλογές, εκκαθάριση τώρα στα λαμόγια που έχουν μαζευτεί στο κόμμα.

Αλήθεια τους συμβούλους του Αντωνάκη τι τους κρατάς δίπλα σου; Το μόνο που σου προσφέρουν είναι να γίνεσαι περισσότερο αντιπαθής στον κόσμο....

Αλήθεια το μεταναστευτικό για σένα δεν είναι πρόβλημα Βαγγελάκη; Στην συνέντευξη μάλλον το ξέχασες ε;

Ξύπνα αγόρι μου γιατί σε βλέπω να σε σκίζει ο γιαλαντζί επαναστάτης....

Οι ατάκες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη

*Η ΝΔ ήταν πανέτοιμη εδώ και καιρό για εκλογές, διότι ουδέποτε είχα εμπιστοσύνη σε αυτά που έλεγε ο κ.Τσίπρας για αυτό το θέμα.

*Ο Τσίπρας είναι λίγο ψευτράκος και τακτικιστής, αν και παραμένει συμπαθής και γλυκύς.

*Η ΝΔ απαιτεί να υπάρχει συνταγματική θεσμική διαδικασία, διότι υπήρξε μεγάλο έλλειμμα δημοκρατίας αυτούς τους έξι μήνες με αυτόν που βγήκε ως δημοκράτης αριστερός και τα έφερε όλα τα νομοσχέδια ως κατεπείγοντα με ένα άρθρο.

*Θα μπορούσε ο πρωθυπουργός να αναζητήσει λύση από την παρούσα Βουλή.

*Η ΝΔ θα λάβει την εντολή και θα την αξιοποιήσει.

*Λέει κάτι αλαζονικά ο κ.Τσίπρας ότι θα είναι αυτοδύναμος. Αν είναι πρώτος με ποιον θα κάνει κυβέρνηση; Τι θα έχει επιτύχει μετά τη δοκιμασία στην οποία βάζει τη χώρα;

*Μάλλον οι ΑΝΕΛ δε θα μπούν στη Βουλή. Ο πιο μνημονιακός αρχηγός έγινε ο Καμμένος. Άρα με ποιον θα κάνει συγκυβέρνηση ο κ.Τσίπρας; Και πως θα εξασφαλίσει την πορεία της χώρας όπως την προδιέγραψε με τη συμφωνία που υπέγραψε;

*Το 20 Σεπτεμβρίου που λένε από την κυβέρνηση είναι πολύ αλαζονικό, δείχνει έλλειμμα δημοκρατικότητας. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει και αυτό θα κάνει, να δώσει εντολές. Αν υποθέσουμε ότι ο Τσίπρας τη γυρίζει πίσω, σε τρία κόμματα και τρεις ημέρες η κάθε μία. Δεδομένου ότι ξεκινάμε αύριο, δέκα ημέρες χρειάζονται αν τηρηθεί η διαδικασία. Πόθεν προκύπτει το 20 Σεπτεμβρίου;

*Ο Τσίπρας δραπετεύει προσπαθεί να ξεφύγει από τα προβλήματα. Το φάντασμα του Λαφαζάνη πλανάται μέσα του.

*Εάν εμείς είμαστε πρώτοι, ο κ.Τσίπρας θα συμπορευθεί μαζί μας σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα ώστε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο; Αν πει ναι, για τότε δε συμπορευόμαστε από τώρα; Γιατί δε συζητάμε νέο πρόγραμμα; Προς τι οι εκλογές;.

*Εμείς θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια ώστε οι εκλογές να είναι η τελευταία λύση και όχι η αρχική όπως την είδε ο Τσίπρας μέσα στη χαρά. Τα πράγματα είναι σοβαρά, αρκετά έπαιξε επτά μήνες, βούλιαξε τη χώρα.

*Σκοπεύω να συναντηθώ πρώτα από όλα με Θεοδωράκη και Γεννηματά.

*Θα συζητήσω με τα όργανα αν θα έχω μία συνάντηση όχι με τον αρχηγό της ΧΑ. Σίγουρα όμως θα έχω με το ΚΚΕ, το Λαφαζάνη ως πρόεδρο μίας νέας ΚΟ και ερωτηματικό για τον Καμμένο,γιατί δεν ξέρω αν θέλει.

*Πολλοί που ψήφισαν Καμμένο θα φύγουν γιατί κατάλαβαν πόσο τους κορόιδευε όταν έλεγε αντιμνημόνιο και γερμανοτσολιάδες. Υποψήφιοι των ΑΝΕΛ σε πολλούς νομούς θέλουν να ενταχθούν στη ΝΔ.

*Το εικονικό πλαστό σκηνικό που στήνεται από το ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύει. Δεν πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα και για αυτό λέω ότι δραπετεύει ο Τσίπρας. Αν ήταν πρώτος θα ήθελε να συνεχίσει και θα είχε αναλάβει πρωτοβουλία να βρει λύση.

*Όλοι οι αρχηγοί εκπροσωπούμε το σύνολο των ΚΟ μας εκτός του Τσίπρα για αυτό να συγκληθεί ξανά η Ολομέλεια. Θα ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκληθεί η Βουλή αν και δεν είναι αρμοδιότητα του, για να δούμε τι ψήφους έχει η κυβέρνηση. Γιατί δεν πάει σε ψήφο εμπιστοσύνης;

*Ο Τσίπρας ρίχνει την ασπίδα φεύγει μπροστά σε αυτά που του λέει ο Λαφαζάνης.

*Σε αυτή τη φάση πιο εύκολα συναντώ το Λαφαζάνη, έχει μία συνέπεια αριστερή. Ο Τσίπρας είναι που έκανε την τούμπα, την πολιτική αγυρτεία, ενώ έλεγε ότι θα σκίσει το μνημόνιο.

*Δεν υπήρξε επικοινωνία με Τσίπρα. Σήμερα έγινε μία διαρροή στις πεντέμιση από το Μαξίμου ότι επικοινωνήσαμε και αφού μου το είπατε οι δημοσιογράφοι αρχισαν να με ψάχνουν.

*Ευτυχώς κρατήσαμε τη σοβαρότητα μας και δεν απαντήσαμε στο λαϊκιστή, τακτικιστή, μνημονιακό Τσίπρα. Εξακολουθώ και τον συμπαθώ αλλά προεκλογικά θα πάμε όπως ορίζει το Σύνταγμα.

*Θεωρώ ότι πρέπει να τον απαξιώσω, για εμένα με το Λαφαζάνη έχει πιο νόημα να μιλάω γιατί αυτή ειναι η άλλη άποψη της δραχμής.

*Να καταλάβει ότι δεν είναι δικτάτορας, να συνέλθει το παιδί γιατί έχει ξεφύγει.

*Είναι ένας μνημονιακός που έχει χάσει την αριστερή του ταυτότητα και εξυπηρετεί συμφέροντα.

*Γιατί δεν πάει σε ψήφο εμπιστοσύνης; Να δούμε αν ο Λαφαζάνης θα δώσει ψήφο ανοχής. Ζητώ να ανοίξει η Βουλή και να μετρηθούμε. Οι εκλογές είναι η τελευταία λύση, οφείλει το πολιτικό σύστημα να δει αν υπάρχει άλλη λύση πριν τις εκλογές.

*Μακάρι να κάνει debate και σήμερα ακόμη αν θέλει, ό,τι ώρα θέλει όποτε θέλει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια