Τελικά δεν κατάφερε το "σύντομο ανέκδοτο" να δροσίσει την καυτή πατάτα.

Βλέπεις τη φάτσα του και λες στον εαυτόν σου "καλά είναι δυνατόν"; "είναι αυτό το άτομο υπουργός"; Δυστυχώς με Σύριζα όλα έχουν γίνει δυνατά.
 
Οι Δολοφόνοι του ανθρώπου στη Υδρα αποφυλακίστηκαν πριν λίγες ημέρες, από τον ανεκδιήγητο Υπουργό δικαιοσύνης Παρασκευόπουλο (ήταν αυτός που έλεγε "είμαι έτοιμος να δημεύσω το Ινστιτιούτο Γκαίτε"). Βγήκε και ο Παπαπγεωργόπουλος από την φυλακή, και τώρα στέλνουν τον λογαριασμό των 17 + εκατομμυρίων που υπεξαίρεσε στους Θεσσαλονικείς. 

Η Γιαγιά Τασία δεν βλέπει λαθρο-μετανάστες πουθενά παρά μόνο πρόσφυγες. Ο Φλαμπουράρης-Φρέντο με το βλέμμα που κοιτάει προς όλες τις κατευθύνσεις την συγχαίρει. 

Ο μπόι Καμμένος κάνει βόλτες με super Puma. 

Ο μικρός μάγος - η μεγαλύτερη πολιτική απάτη μετά την απελευθέρωση - στέλνει τον λογαριασμό στον λαό. Πληρώνουμε εμείς για να λέει "ε δεν γινόταν τίποτα. Η Ευρώπη δεν είναι αυτή που έπρεπε να είναι. Έχουμε όμως καταφέρει ρωγμές στο οικοδόμημα αυτό"....και πολλές άλλες παπάρες.

Ψυχρολουσία σε όσους συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου για την αναμενόμενη μείωση των συντάξιμων αποδοχών τους - Διαβεβαιώνει ο υφυπουργός Εργασίας ότι καταβάλλει καθημερινά «έντονη προσπάθεια» για να διαφυλάξει το δικαίωμα κάθε συνταξιούχου «στην αξιοπρεπή σύνταξη»

Επιβεβαιώνει το «κούρεμα» στις συντάξεις ο υφυπουργός Εργασίας για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης ξεκαθαρίζει πως το «ψαλίδι» θα αφορά σε όσους συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου του 2015.

Λίγες ώρες έπειτα από την απίστευτη δήλωση που έκανε για την «καυτή πατάτα» που θέλει να.. δροσίσει και μετά την απάντησή που έδωσε μέσω Twitter στην κριτική που δέχεται αναφορικά με το θέμα της μείωσης της κατώτατης σύνταξης, ο κ.  Χαϊκάλης διευκρινίζει ότι η μείωση αφορά αποκλειστικά όσους συνταξιοδοτήθηκαν μετά την 01/01/2015.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια