Ο ξοφλημένος τηλεμαϊντανός πρώην εκπρόσωπος της χούντας Ν. Μαστοράκης αποκαλεί την σημερινή κυβέρνηση δικτατορία!!!!

Μετά τη δυσάρεστη έκπληξη της...νεκρανάστασης ενός ακόμα ξοφλημένου μιντιακού βαμπίρ που μάλιστα διαθέτει και σελίδα στο facebook, περάσαμε άμεσα στη μελαγχολική διαπίστωση:
Ξοφλημένοι τηλεμαϊντανοί επιπέδου μπουμπούκου όχι απλά διατυπώνουν δημόσιο λόγο, αλλά βρέθηκαν και σε ανώτερες υπουργικές θέσεις αντί να "κοσμούν" τα πάνελ της trash-tv δίπλα σε όμοιές τους τηλεπερσόνες που βγάζουν τα μπούτια τους στη φόρα.

Αντιστοίχως, λοιπόν, η τοποθέτηση του Μαστοράκη μάς υπενθυμίζει την ποιότητα και το ήθος των ανθρωπαρίων που επιτίθενται σε νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις χωρίς ίχνος τσίπας.

Αυτή, λοιπόν, είναι η δράκα των ασημαντοτήτων που επιτίθενται εναντίον του αυτονόητου, υπηρετώντας συνειδητά τη διαδικασία ξεπουλήματος της χώρας και εξολόθρευσης του ελληνικού λαού: ένα τουρλουμπούκι ακροδεξιών απομειναρίων, γνήσιων χουντικών κατάλοιπων, ξοφλημένων τηλεπερσόνων και μιντιακών απολιθωμάτων, γαρνιρισμένων με τη νεοφιλελέδικη και αντεθνική, φεντεραλιστική ιδεοληψία (ως προκάλυμμα της κρατικοδίαιτης βόλευσής τους).

Κάποιος πρέπει να του θυμίσει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί....


























Όλα αυτά συμβαίνουν στο facebook, το οποίο όμως, δυστυχώς για τον Ν.Μαστοράκη, έχει ως πρώτο συνθετικό τη λέξη «face» και δεν σε αφήνει να λυτρωθείς από το πρόσωπό σου.


Αφού επικαλείται την ψυχιατρική, είναι χρήσιμο να ειπωθεί ότι ο ρεπόρτερ της Χούντας, σε ένα παιχνίδι αλλεπάλληλων προβολών, αποδίδει δικές του ιδιότητες στους αντιπάλους του. Για να απαλλαγεί άραγε από αυτές ή διότι μόνο αυτή τη φρασεολογία γνωρίζει διότι αυτήν υπηρέτησε;


Παραθέτουμε ένα σύντομο βιντεάκι από την αλήστου μνήμης εκπομπή του «ανακριτή» Μαστοράκη με τους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Το ρεπορτάζ είναι από το STAR, όχι από την ΑΥΓΗ.


Δείτε το, γιατί όσο η δημοκρατία θυμάται, δεν κινδυνεύει.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια