Σε παραληρηματικό αμόκ κατά του Μελισσανίδη ο Κούγιας παρόλο που ο "τίγρης" δεν ήταν καν στο γήπεδο!!!

Καταρχάς να τονίσουμε πως για ότι διαβάσετε παρακάτω απ’ όσα είπε, ΔΕΝ ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο γήπεδο! Θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε μόλις διαβάσετε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια μετά το τέλος του αγώνα. Είπε πολλά ο κ. Κούγιας στην τοποθέτησή του….
Και είναι η τελευταία φορά που δηλώσεις του μετά από αγώνα της Παναχαϊκής τυγχάνουν τέτοιας δημοσιότητας εξαιτίας της παρουσίας της ΑΕΚ στην ίδια κατηγορία με τν ομάδα του. Του χρόνου ότι λέει θα τα γράφουν μόνο οι τοπικές εφημερίδες της Κορίνθου (ούτε καν της Πάτρας).

 Ακολουθούν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια:

«Για να μην γράφετε ότι θέλετε, οτιδήποτε, και χωρίς να είναι αυθεντικό. Μπράβο στην πανμεγιστη ποδοσφαιρική δύναμη που λέγεται ΑΕΚ για την άνοδο της. Είναι αδιανόητο να λείπει η ΑΕΚ από την Σούπερ Λιγκ.

Όμως ακούστε και θα το δείτε… είναι πρόβλεψη. Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει ανάγκη την ΑΕΚ γίνει βιωματικός ακροατής και θεατής συμπεριφορών από ανθρώπους που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και που μπαίνουν για να αναδειχτούν ψυχικά για ότι έχουν κάνει και χωρίς σεβασμό, δεν έχει να περιμένει κάτι το ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ δεν αξίζει να έχει το περιβάλλον που έχει τώρα. Έχει αρχές αξίες, ήμουν πρόεδρος σε δύσκολους καιρούς. Δεν έχει άλλους οπαδούς η Ελλάδα σαν την ΑΕΚ, έχουν σεβασμό, αρχές και αξίες.

Η ΑΕΚ είναι στα χέρια πλουσίων τώρα, αλλά καλά θα κάνουν να ετοιμάζονται δυστυχώς για επανάληψη ίδιου έργου. Φιλοξενούμε την ΑΕΚ, της έχουμε παραχωρήσει το γήπεδο όλο. Ημασταν λίγοι για να απολαύσουμε ένα εκπληκτικό ματς. Ήρθε ο μπράβος του Μελισσανίδη και ξεκίνησε την επίθεση σε μένα και στον δήμαρχο Κορίνθου. Δεν τα θέλει ο λαός της ΑΕΚ αυτά. Όταν ειδικά τους φιλοξενούμε έτσι. Είμαι μια ζωή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στα χέρια μου καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε, δεν την άφησα να καταρρεύσει για την πάρω τσάμπα και δεν την πούλησα για να βγάλω λεφτά. Δεν λυγίζω ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στη νέα παράγκα. Κόβεις ένα κεφάλι, γεννιούνται δύο. Ας δει ο κ.Κοντονής και τις επόμενες σελίδες, εκτός από τα πρωτοσέλιδα. Ο Γιάχος έκανε πως δεν είδε σήμερα το πέναλτι, έτσι ήμασταν στον 2ο γύρο συνέχεια. Τα επόμενα χρόνια δεν θα ξαναδούμε τέτοιες συμπεριφορές σε τέτοιο επίπεδο διαιτητών. Θα υπάρχει ισορροπία του τρόμου. Έρχονται με μπράβους στο γήπεδο, χρησιμοποιούν ΜΜΕ για να εξοντώνουν αντιπάλους. Πάμε στην κυριαρχία του ενός, δίχως αρχές και αξίες. Για να κυριαρχήσουν στην επόμενη παράγκα. Ήταν τραγικά όσα έγιναν.

O ένας αστυνομικός ήταν δίπλα σε συνταξιούχο αστυνομικό που ήταν δίπλα σε μπράβο της ΑΕΚ. Με έβριζε συνέχεια και την οικογένεια μου. Ένας αστυνομικός με λήστεψε, μου πήρε και το ρολόι. Δεν ανεβαίνεις έτσι κατηγορία. Λυπάμαι για την ΑΕΚ. Μπαίνουν συνέχεια οπαδοί της ΑΕΚ συνέχεια. Έτσι και με τον Αχαρναϊκό που κέρδισε ένα ματς που έχανε. Ο Μελισσανίδης είναι συνέχεια με τον Παπαδόπουλο και με γνωστό διαιτητή που είναι συνέχεια μαζί δύο χρόνια.

Η ΑΕΚ χωρίς Μάνταλο και Μπακάκη δεν έχει τίποτε να δείξει για να την ξεχωρίζει. Είχε 10 πόντους μπόνους, που έγιναν με τους διαιτητές. Γιατί να είναι η ΑΕΚ στην Σούπερ Λίγκα με 180 εκατ.ευρώ και όχι η Παναχαϊκή. Ο Μελισσανίδης έχει ένα δισεκατομμύριο ευρώ στην άκρη. Δεν έδωσε να σώσει την ΑΕΚ, εγώ πληρώνω από τα λεφτά των παιδιών μου».
aek365.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια