Απάντηση Καμμένου για τα 1400$ τη βραδιά στο υπερλούξ Four Seasons αλλά δεν δείχνει την πιστωτική κάρτα!!!

Ρε φίλε Πάνο το θέμα όλο θα τελείωνε αν έβγαζες  την πιστωτική από την τσέπη σου και την έδειχνες. Θα γλιτώναμε χρόνο, χρήμα, δικηγόρους, δικαστές, μελάνι και λάσπη. Αν είναι δικά σου τα χρήματα δείξε το όνομα σου που είναι πάνω στην πιστωτική. Δυστυχώς μερικές φορές και μετά τα αίσχη των προηγούμενων ετών πρέπει να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, ορθώς κατ' εμέ


Έπειτα από έξι μέρες σιωπής για το χλιδάτο ταξίδι του στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναγκάζεται να απαντήσει πιεζόμενος από τις αποκαλύψεις του ρεπορτάζ, την οργή της κοινής γνώμης και τα αιτήματα βουλευτών της ΝΔ, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ που αξιώνουν από τον Πάνο Καμμένο να απαντήσει πόσο κόστισαν οι διανυκτερεύσεις του στο υπερλούξ Four Seasons της Ουάσινγκτον, πόσοι μετείχαν στην ελληνική αποστολή και γιατί είπε ψέματα για το κόστος του ταξιδιού του.  
Αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας, ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζει την εκδοχή, ότι πλήρωσε από την τσέπη του, αποφεύγοντας, εντούτοις, να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία για όσα λέει.

«Επειδή συνεχίζεται η σπέκουλα, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πληρώνω τα προσωπικά μου έξοδα με την πιστωτική κάρτα μου, η οποία είναι στο όνομα μου και κατατίθεται στο πόθεν έσχες μου από το 1999 και δεν χρεώνω το δημόσιο ταμείο» αναφέρει ο κ. Καμμένος σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης.

«Δεν δίνω λογαριασμό που πληρώνω για προσωπικά μου έξοδα. Δε χρεώνω στο δημόσιο τα ταξίδια μου και η παραμονή που πληρώνει το κράτος περιορίζεται στο ελάχιστο τίμημα που προβλέπεται, 300 δολάρια τη βραδιά».

«Αντιλαμβάνομαι τη λογική του ΠΑΣΟΚ να θεωρεί ότι οι πολιτικοί πληρώνουν τα προσωπικά τους έξοδα με δημόσιο χρήμα όπως έκαναν πάντα τα στελέχη του. Όμως δεν ισχύει για όλους» λέει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσθέτοντας: «Δηλώνω δε ότι θα εισπράξω όλα τα ποσά των αγωγών που έχουν κατατεθεί εναντίον των ήδη καταδικασμένων συκοφαντών. Όσον αφορά το Ποτάμι, μάλλον παρασύρθηκε από τα ποσά που πλήρωναν από το δημόσιο χρήμα Υπουργοί στην ταβέρνα του προέδρου τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια