Δυστυχώς η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης έχει δοθεί σε ανθρώπους με περιθωριακές απόψεις.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Σύριζα αποτελείται από πολλές συνιστώσες και μάλιστα αρκετές είναι του περιθωρίου αφού οι απόψεις τους απηχούν μόλις το 2%.

Ο Τσίπρας προκειμένου να τα έχει καλά με όλες τις συνιστώσες του, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει άτομα με ακραίες απόψεις, όπως και αυτή της κυρίας Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ακολουθεί η κυβέρνηση μαζί με τις χαλαρές λογοτεχνικές προσεγγίσεις των υπουργών της δίνουν ένα σήμα στους δουλέμπορους ότι εδώ υπάρχει έδαφος για τις δουλειές τους. Άλλωστε – άλλο τραγελαφικό – έχουν προκαταβολικά τη διαβεβαίωση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ότι όλοι όσοι περνάνε στα νησιά θα βαφτίζονται και θα αντιμετωπίζονται ως πρόσφυγες.


Η κυρία αυτή λοιπόν είναι γνωστή από παλιά, όταν έλεγε πως πρέπει να ανοίξουμε τα σύνορα για να έρχονται όσοι θέλουν στην Ελλάδα και με κάποιες προυποθέσεις να τους δίνουμε και υπηκοότητα.

Βέβαια η κυρία αυτή έφτασε στο σημείο να κάνει συστάσεις προς τα ΜΜΕ να μην αναφέρονται στους παράνομους μετανάστες, ως τέτοιους ή ως λαθρομετανάστες αλλά ως πρόσφυγες - γιατί όπως είπε είναι όλοι πρόσφυγες.... Δηλαδή και οι τζιχαντιστές που σίγουρα έχουν έρθει είναι πρόσφυγες;

ΟΧΙ κυρά μου δεν είναι πρόσφυγες αλλά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η κα Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε ότι από τις επισκέψεις που έκανε η ίδια σε ξενοδοχεία είδε ότι όλοι είναι πρόσφυγες και μάλιστα πολύ υψηλού επιπέδου και ότι έκανε επισκέψεις και σε πλατείες και δεν είδε κανέναν.


Η υπουργός πρόσθεσε μάλιστα: «Στις πλατείες δεν υπάρχουν μετανάστες. Τώρα αν βγαίνουν τα πρωινά για να λιαστούν αυτό είναι άλλο θέμα».


Για κάνε καμιά βόλτα το βράδυ στην Ομόνοια η στην πλατεία Βικτωρίας να δεις ότι από την πολύ ηλιοθεραπεία μαύρισαν.

Προτείνω κυρά μου να τους μοιράσεις αντηλιακά...

Δυστυχώς η κυρία αυτή είναι επικίνδυνη για την ασφάλεια της χώρας και πρέπει επειγόντως να απομακρυνθεί από το συγκεκριμένο υπουργείο γιατί οι απόψεις είναι ακραίες και φασιστικές για τους Έλληνες πολίτες.


Επίσης πρέπει να πούμε στην Χριστοδουλοπούλου, με τον καλλιεργημένο λόγο και την εμφανή μόρφωση, αλλά και τις ακραίες έως περιθωριακές απόψεις, πως κατά την Μικρασιατική καταστροφή στην Ελλάδα κατέφτασαν Έλληνες Χριστιανοί πρόσφυγες, που δεν είχαν άλλη επιλογή παρά την επιστροφή -έστω και αναγκαστική- στην μητέρα Ελλάδα και οι οποίοι : 

1) Δεν ευθύνονταν για την Μικρασιατική καταστροφή και την διάλυση της ζωής τους αντιθέτως στήριξαν την εκστρατεία και πίστεψαν στο όραμα μιας μεγάλης Ελλάδας γιατί αγαπούσαν την μητέρα πατρίδα 
2) Την ευθύνη για την κατάληξη της Μικρασιατικής εκστρατείας είχε αποκλειστικά και μόνο το Ελληνικό Κράτος- και οι χειρισμοί των κυβερνώντων -οπότε το κράτος όφειλε και να βοηθήσει τους Μικρασιάτες πρόσφυγες και 
3) Οι άνθρωποι αυτοί ήταν άνθρωποι που είχαν μάθει στη ζωή τους να εργάζονται, δεν είχαν παραβατική συμπεριφορά, πολλοί από αυτούς έφεραν μαζί τους περιουσιακά στοιχεία (π.χ λίρες) τα οποία χρησιμοποίησαν παραγωγικά ιδρύοντας επιχειρήσεις και κυρίως προέρχονταν από κοινωνίες δομημένες. 
Σαφώς οι άνθρωποι που σήμερα συρρέουν στην χώρα μας ως πρόσφυγες έχουν σοβαρούς λόγους να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους όμως δεν είναι δυνατόν να παραμείνουν όλοι στην Ελλάδα διότι πολύ απλά η χώρα μας δεν δύναται να τους ενσωματώσει κοινωνικά, οικονομικά , πολιτιστικά.

Για να δούμε όμως τι είπε η υπουργός


Λοιπόν δεν είναι λαθρομετανάστες είναι πρόσφυγες. Οι οποίοι έχουν χρήματα (σύμφωνα με δήλωση της) αλλά δεν τα δίνουν γιατί τα θέλουν για να τους μεταφέρουν σε άλλη χώρα - γι αυτό και το ελληνικό δημόσιο (δηλαδή εμείς) πρέπει να πληρώνουμε το ναυτικό για να τους σώζει, τα πλοία της γραμμής για να τους μεταφέρουν και φυσικά ξενοδοχείο. Επίσης είναι υψηλού επιπέδου όλοι - περίεργο πράγμα έτσι, σε χώρες που οι γυναίκες είναι αντικείμενα και εφαρμόζεται η σαρία οι λαθρομετανάστες που έρχονται εδώ είναι υψηλού επιπέδου (αν και τώρα που το σκέφτομαι ένας από αυτούς που έσφαξαν προχθές στο πανεπιστήμιο, ήταν γιος αξιωματούχου της χώρας με σπουδές παρακαλώ)

Επίσης όλο το βράδυ οι λαθρομετανάστες είναι στα ξενοδοχεία και το πρωί βγαίνουν για να λιαστούν έτσι, σε παιδικές χαρές (στις οποίες δεν τολμάς να πας τα παιδιά σου) σε πάρκα (στα οποία δεν μπορείς να περάσεις). Ενώ το βράδυ μαζεύονται όλοι μαζί και βλέπουν ειδήσεις έτσι; Μπορεί στο παρκάκι απέναντι από την βίλα της κυρίας να μην υπάρχουν λαθρομετανάστες το βράδυ και κατά πάσα πιθανότητα είναι η φαντασία μου όταν βλέπω κάτι μαυριδερούς στο πάρκο και αναγκάζομαι να κάνω τον γύρω της πλατείας. 

Σκεφτείτε ότι κράτη σοβαρά οργανωμένα με τεχνογνωσία, όπως πχ η Σουηδία η Γαλλία και το ΗΒ, απέτυχαν πλήρως να αφομοιώσουν μουσουλμάνους μετανάστες, πόσο μάλλον εμείς που ακόμα είμαστε μπανανία..


Όλοι ήξεραν τι είναι ο Συριζα.. 

Ανοιχτά σύνορα, κάτω ο φράχτης της ντροπής, είναι αδέρφια μας οι μετανάστες κλπ, όμως ο κόσμος τους πίστεψε και τους έδωσε την λαϊκή εντολή, αφού είχε απηυδήσει από την κυβέρνηση των προθύμων Σαμαροβενιζέλων....

Ελπίζω αυτή η γραφική που νομίζει ότι όποιος κάθεται στον θώκο της εξουσίας δικαιούται να απαξιεί για τις θέσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της χώρας, εκφράζοντας ιδεοληψίες που βάζουν σε κίνδυνο το έθνος, να θυμηθεί τις εξυπνάδες που λέει σήμερα όταν αυτή η κυβέρνηση χάσει εντελώς το λαϊκό έρεισμα, οσονούπω. 


Τέλος αν πιστεύει πως ο ελληνικός λαός συμφωνεί μαζί της ας κάνει δημοψήφισμα. Το πρόβλημα των πολέμων και της πείνας των άλλων χωρών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρόβλημα της Ελλάδας όσο και να σκούζει και ούτε είναι γειτονιά μας το Αφγανιστάν, το Σουδάν, η Σομαλία, το Πακιστάν, η το Μπαγκλαντές.  

Ας μας κάνει την χάρη να παραιτηθεί ΤΩΡΑ!!!!! 


Υ.Γ. Καλό θα ήταν κάποιοι συνταγματολόγοι να δουν αν όλα αυτά που λέει είναι σύννομα με το Σύνταγμα....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια