Έβαλαν "κομάντο" κοράκι στο ΟΑΚΑ! Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη οι ξεκούραστοι....

Ο χειρουργός που όρισαν στο ντέρμπι έχει πολλά ένσημα σε παιχνίδια του Ολυμπιακού που κατά "τύχη" σε όλα έχει "σφάξει" τις αντίπαλες ομάδες. Φυσικά κατά λάθος το έκανε ο άνθρωπος....

Όλοι και όλα στην υπηρεσία του ξεκούραστου.


Τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο επέλεξαν να διευθύνει τελικά τη ρεβάνς της Τετάρτης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Καλογερόπουλος έχει μια... ιστορία στο χώρο άκρως... ενδιαφέρουσα: Συγκεκριμένα μία ημέρα πριν το φετινό Ολυμπιακός - ΠΑΟ προτάθηκε να γίνει διεθνής διαιτητής, στη θέση του Τάσου Κάκου!

Ο Αθηναϊος διαιτητής έχει σφυρίξει φέτος ουκ ολίγα ματς του Ολυμπιακού, με πιο χαρακτηριστικό εκείνο με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, όπου σε ένα τραγικό ματς οι γηπεδούχοι κέρδισαν 1-0, με τους "πράσινους" να φωνάζουν για την ανοχή του σε πειθαρχικά θέματα, έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε... βουτιά του Μήτρογλου, αλλά και για την τελευταία φάση του αγώνα που τους σταμάτησαν με ανύπαρκτο χέρι που καταλόγισε στον Πέτριτς. Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι ο Καλογερόπουλος δεν "είδε" κάτι φωτοβολίδες που έπεφταν στο γήπεδο προς τους παίκτες του Παναθηναίκού. Χαρακτηριστική η φάση του 69' όταν ο Στιλ δέχθηκε σε απόσταση αναπνοής κροτίδα, χωρίς να πέσει στην... αντίληψη του ρέφερι.

Τελευταία φορά που "σφύριξε" Ολυμπιακό ο Καλογερόπουλος ήταν στις 13/12 και στο ματς του Λεβαδειακού με τους "ερυθρόλευκους". Επίσης φέτος έχει διαιτητεύσει και το Ολυμπιακός - Βέροια.

Όσον αφορά το Κύπελλο, πέρυσι ο Καλογερόπουλος ήταν στο Φάληρο και στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, "τρελαίνοντας" κόσμο με τις αποφάσεις του.

Συγκεκριμένα είχε αποβάλλει σωστά τον Στοχ, όμως δεν έπραξε το ίδιο με τον Φουστέρ, ενώ κράτησε άδικα στο γήπεδο και τους Βαλντέζ - Αθανασιάδη. Ο ΠΑΟΚ "φώναζε" για τη διαιτησία του, όμως ο διαιτητής δεν τιμωρήθηκε.

Να σημειώσουμε πως ο Καλογερόπουλος, του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί στα "στημένα" το 2011, είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ σε αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο, στις 2/2/13 τη χρονιά που η Ένωση υποβιβάστηκε.

Όσον αφορά τους βοηθούς ο πρώτος, Αλεξέας, ήταν μαζί με τον Καλογερόπουλο στο περσινό ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο, ενώ το 2011 ήταν στο 1-1 του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη ο Μερκενίδης (δεύτερος βοηθός την Τετάρτη) ήταν επόπτης στο Λεβαδειακός - Ολυμπιακός και Εργοτέλης - Ολυμπιακός φέτος.

Δείτε τα video που ακολουθούν:





Αεκ365

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια