Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Υπουργό Οικονομικών...

Ούτε μηχανή, ούτε δηλώσεις και σχεδόν μόλις... πέντε λέξεις στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως είπε και ο Πρόεδρος από δω και πέρα τέτοιου είδους συναντήσεις δεν θα πρέπει να αποτελούν είδηση, όμως στη σημερινή συνάντηση η είδηση είναι η στάση του ίδιου του Γιάνη Βαρουφάκη!


Ο επικοινωνιακός, κατά τα άλλα, Γιάνης Βαρουφάκης σήμερα επέλεξε αυτοκίνητο για να πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, τη μηχανή την άφησε κατά μέρος... Μάλιστα σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε ποιος ήταν μέσα στο ασημί αυτοκίνητο, απλά όλοι ήξεραν ότι είναι η ώρα του ραντεβού του Προκόπη Παυλόπουλου με τον υπουργό Οικονομικών.



Από 'κει και πέρα όμως άρχισαν οι... πραγματικές εκπλήξεις. Ο Γιάνης Βαρουφάκης αφού καλημέρισε τον Πρόεδρο κάθισε πλάι του και απλά συμφώνησε μια δυο φορές με τα λεγόμενά του. Δεν είπε σχεδόν λέξη...

Αντιθέτως ο Προκόπης Παυλόπουλος λαλίστατος είπε πως γνωρίζει καλά τον Γιάνη Βαρουφάκη και ως συνάδελφο στο Πανεπιστήμιο και τόνισε με ιδιαίτερο νόημα ότι επί προεδρίας του αυτού του είδους οι συναντήσεις δεν θα πρέπει να αποτελούν είδηση. Θα είναι συχνές οι επαφές του με τους υπουργούς και ειδικά με τον υπουργό Οικονομικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια