Προφυλακίστηκε το κτήνος του Περιστερίου που βίαζε παιδάκια. Δείτε ποιος είναι....

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 10η τακτική ανακρίτρια ο παιδόφιλος που συνελήφθη από τις αρχές στο Περιστέρι.

Η απολογία διήρκησε σχεδόν 2,5 ώρες και η απόφαση για την προφυλάκιση ήταν σύμφωνη για ανακριτή και εισαγγελέα.

Κατά την αποχώρησή του από το δικαστήριο, ο κατηγορούμενος αποδοκιμάστηκε έντονα από παρευρισκόμενους.
Σύμφωνα με την εις βάρος του δίωξη κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου, της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και της απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου. Τα δύο τελευταία αδικήματα είναι πλημμελήματα, ενώ τα δύο πρώτα κακουργήματα.

Είχε ταυτοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2014 για το βιασμό 14χρονης και κυκλοφορούσε ανενόχλητος. Ο παιδεραστής από το Περιστέρι παρουσιαζόταν σε chat rooms στα παιδιά ως συνομίληκός τους και μάλιστα ως αγόρι.
Ο 40χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει .

 Έτσι δίνονται πλέον στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του και φωτογραφίες του, ο οποίος συνελήφθη επ'  αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο ανήλικο, σε φορτηγάκι τύπου « Van », ιδιοκτησίας του, με σκοπό να τον αποπλανήσει.
 Συγκεκριμένα πρόκειται για τον :
 (επ.) Λεβέντο (ον.) Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.



Σε βάρος του 40χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αποπλάνησης παιδιού και της προσελκύσεως παιδιού για γενετήσιους λόγους.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ο 40χρονος παιδεραστής είχε αφεθεί ελεύθερος

 Ο 40χρονος παρουσιαζόταν σε chat rooms στα παιδιά ως συνομίληκός τους και μάλιστα ως αγόρι. Σε μια περίπτωση, όμως ένα κοριτσάκι 14 ετών, είχε την ατυχία να τσιμπήσει στο δόλωμα και όταν παρουσιάστηκε μπροστά του εκείνος νευρίασε τόσο που την πήρε μέσα στο βαν την πήγε στο σπίτι του, την βίασε, την χτύπησε, την κούρεψε και την παράτησε μέσα στην μέση του δρόμου! Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε κατάσταση σοκ και ανέλαβε την υπόθεση το τμήμα ανηλίκων.

Ο Προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που η δικογραφία του παιδεραστή έμεινε για μήνες στα αζήτητα, τονίζοντας ότι στάλθηκε από τις αρχές στην εισαγγελία, μέσω ταχυδρομείου, και σε συνδυασμό με ότι επρόκειτο για υπόθεση χαρακτηρισμένη στα κομπιούτερ της εισαγγελίας ως "άγνωστου δράστη", είχαν ως αποτέλεσμα η δικογραφία να πέσει στον... σωρό, και έτσι να καθυστερήσει σημαντικά η σύλληψη του κατηγορούμενου.

Ο κ. Ζαγοραίος περιγράφει αναλυτικά τη διαδρομή της δικογραφίας ανάμεσα σε εισαγγελία και αστυνομικές αρχές καταλήγοντας ότι ήδη διενεργείται πειθαρχικός έλεγχος προκειμένου να εντοπιστούν πιθανές παραλείψεις υπαλλήλων της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών.

Τους ανατριχιαστικούς διαλόγους μάλιστα που είχε παιδεραστής με 12χρονο αγόρι από τα Πετράλωνα και πλέον ερευνάται και αυτή η υπόθεση από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πρόκειται για χαρακτηριστικό δείγμα προσέγγισης παιδεραστή σε ανήλικο αγόρι, που έχει "ψαρέψει" στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Τελικά ο παιδεραστής καταφέρνει να συναντηθεί με το παιδί και μάλιστα στο ίδιο του το σπίτι, καθώς κατά την διάρκεια τις συνομιλίας ήδη ο δράκος κινείται με το αυτοκίνητο του στην περιοχή.

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ:

Παιδεραστής: Τι κάνεις μπουμπούκι μου;

Ανήλικος: Ποιος;

Παιδεραστής: Ο άνθρωπος σου...

Ανήλικος: Ποιος άνθρωπος;

Παιδεραστής: Αυτός που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι έχεις στο κεφαλάκι σου.

Ανήλικος: Τι θα μου κάνεις;

Παιδεραστής: Καπνίζεις;

Ανήλικο: Πότε πότε.

Παιδεραστής: Θες να κάνουμε μαζί ένα τσιγαράκι;

Ανήλικος: Ποιος είσαι;

Παιδεραστής: Αυτός που θα σε στείλει στα ουράνια και θα ξεχάσεις τα πάντα. Να σου κάνω μια ερώτηση;

Ανήλικος: Τι θες;

Παιδεραστής: Έχεις φίλη;

Ανήλικος: Έχω....

Παιδεραστής: Πάρε και την φίλη σου μαζί να κάνουμε ένα τσιγαράκι και παράλληλα να πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι. Που μένεις;

Ανήλικος: Πετράλωνα...

Παιδεραστής: Τώρα μόλις περνάω από εκεί και θα σε πάρω από το iPhone. Είσαι μόνος τώρα;

Ανήλικος: Τέτοια ώρα είμαι πάντα μόνος...

Παιδεραστής: Δεν θες να κατέβεις να σε γνωρίσω που το θέλω πολύ και να πάμε βόλτα με το ωραίο μου αυτοκίνητο;

Ανήλικος: Δεν θα ήταν άσχημα, αλλά δεν έχω μια...

Παιδεραστής: Μην σε νοιάζει, θα πάρουμε στιγμιαίο καφέ και θα το πιούμε στο αυτοκίνητο μου. Είσαι; Είμαι ήδη κοντά σου και νιώθω ήδη πως σε έχω δει.

Ανήλικος: Με δουλεύεις.

Παιδεραστής: Όχι είμαι δίπλα σου.

Ανήλικος: Που ακριβώς;

Παιδεραστής: Στην Οδό ....

Ανήλικος: Κατεβαίνω τώρα αν και είσαι μακριά, θα πάρω όμως μαζί μου κινητό.

Παιδεραστής: Πες μου που ακριβός είναι το σπίτι σου.

Ανήλικος: Στα Πετράλωνα στην οδό .... 18.

Παιδεραστής: Μην κουνηθείς από κει έρχομαι.

Ανήλικος: Οκ θα σε περιμένω στην είσοδο.

Παιδεραστής: Να έλθω επάνω;

Ανήλικος: Οκ έλα πάνω..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια