Μπράβο και πάλι μπράβο Αλέξη

Γράφει η γάτα

Χθες το απόγευμα ο νεοεκλεγμένος πρωθυπουργός μας έκανε την άριστη επιλογή, προτείνοντας τον τ. Υπουργό και τον, κατά γενική ομολογία, καλύτερο Συνταγματολόγο της χώρας Προκόπη Παυλόπουλο για το αξίωμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Με την απόφασή του αυτή, που ήταν πολιτικά σοφή, ο Αλέξης Τσίπρας κατέγραψε, αδιαμφισβήτητα, διττή πολιτική επιτυχία:

Α) Επέλεξε τον πιο κατάλληλο, αξιόλογο και ικανό πολιτικό για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ειδικά μάλιστα, στην περίοδο της επάρατης οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα και

Β) Κατέφερε τον ισχυρότερο, μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα επώδυνο πολιτικό κόλαφο στον Πρόεδρο της Ν.Δ. και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά, που τόσο προεκλογικά, όσο και μετεκλογικά τον πολέμησε ύπουλα, ανέντιμα και άνανδρα, κάνοντας την πλέον επονείδιστη και ηθικά απαράδεκτη εναντίον του πολιτική προπαγάνδα.

Ο Αλέξης, με την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, έδωσε σαφώς το στίγμα της πολιτικής ενότητας, που τόσο έχει ανάγκη σήμερα η πατρίδα και ταυτόχρονα της πλήρους απαξίωσης της πολιτικής και των  σκοτεινών μεθοδεύσεων του Αντωνάκη που, ως γνωστόν, προσπαθούσε συνεχώς, σε επίπεδο εμμονής, να ακυρώσει το έργο της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και να εξαφανίσει, αν ήταν δυνατόν, τους " καραμανλικούς" βουλευτές από την πολιτική αρένα.

Ο Αλέξης, στο πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου, έκανε ρουά μάτ στον Αντωνάκη και έσπασε τη σκακιέρα!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ Αλέξη!!!!!
Και εις ανώτερα!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια