Κατάντησαν ΚΙΔΗΣΟ τη Νέα δημοκρατία! Επίθεση του ανεκδιήγητου γυρολόγου Κύρτσου στον Κώστα Καραμανλή....

Φαίνεται ότι ο Καλιγούλας Παπανδρέου του 2%, βρήκε ομοϊδεάτη! Και όμως, αυτός είναι ευρωβουλευτής της ΝΔ…
Εάν η επίσημη ΝΔ δεν βγει να αποδοκιμάσει άμεσα τις δηλώσεις του Κύρτσου, σημαίνει ότι ο ευρωβουλευτής δεν είναι οπαδός του Παπανδρέου, αλλά λαγός του Σαμαρά. Που όπως είχαμε αποκαλύψει, τρέμει....
μόνο τον Καραμανλή, αφού τους δελφίνους τους έχει για πρωινό. Και βάζει τον Κύρτσο για να τον αποδομήσει.

Ας περιμένουμε λοιπόν ώστε να δούμε εάν όντως η ΝΔ θα μεταμορφωθεί σε ΚΙΔΗΣΟ και επίσημα.
Με τον Κώστα Καραμανλή τα έβαλε ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση Καραμανλή όχι απλώς συνέβαλε, αλλά πρωταγωνίστησε στο οικονομικό αδιέξοδο και τη χρεοκοπία του ελληνικού Δημοσίου.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά», κατέστησε υπεύθυνη την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή υπεύθυνη για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, αλλά και για τη χρεοκοπία του ελληνικού δημοσίου.

«Στη ΝΔ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς συνέβη από το 2004 μέχρι το 2009. Αν δηλαδή η τότε κυβέρνηση Καραμανλή συνέβαλε στη χρεοκοπία του ελληνικού δημοσίου ή όχι.»

«Εσείς τι πιστεύετε; Συνέβαλε ναι ή όχι;», ήταν η ερώτηση της Έλλης Στάη, για να απαντήσει ο Γιώργος Κύρτσος ότι «εγώ λέω ότι πρωταγωνίστησε, όχι απλώς συνέβαλε και το χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η επιδότηση του ασφαλιστικού το 2004 ήταν 5 δισ. τον χρόνο από τον προϋπολογισμό και μέχρι το 2009 έφτασε τα 15 δισ.»

olympia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια