Συντρόφισσα Ελιάνα Μηλιού κουράγιο.....μόλις λιώσουν τα χιόνια στο θέρετρο του Γκστααντ που είσαι θα 'ρθούμε καβάλα στο άλογο με τον καπετάν Τσίπρα να σε σώσουμε. (φώτο)

Ταράζοντας τους επιχειρηματικούς και πολιτικούς κύκλους, ερεθίζοντας αυτούς που στέκονται κριτικά ως «κοινωνιστές» και δίνοντας άθελά της αφορμή για κομματική σπέκουλα, η Ελιάνα Μηλιού με αμφίσημη διάθεση σχολίαζε την παραμονή Πρωτοχρονιάς όλους εκείνους που κάνουν διακοπές στο Γκστάαντ. Μια παρέα δηλαδή που βρέθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά από την ίδια....
και η οποία διασκέδαζε προφανώς με τρόπο προκλητικό για το γούστο της νεαρής δικηγόρου.

Με το μήνυμά της στο Facebook «θα σου παίξω φίνο μπαγλαμά» και με τη γραμμένη στα αγγλικά επεξηγηματική υποσημείωση «The band is entertaining Greek shipowners while Ηλίας Ψινάκης is smiling approvingly» (μτφρ.: Η ορχήστρα διασκεδάζει τους Ελληνες πλοιοκτήτες ενώ ο Ηλίας Ψινάκης χαμογελά επιδοκιμαστικά) η 30χρονη γυναίκα δεν κατανόησε πως υπέπεσε άθελά της σε ένα «ηθικό» για την ελληνική πολιτική σκηνή φάουλ. Κι αυτό διότι στο λαϊκό φαντασιακό η κόρη ενός ηγετικού στελέχους της Αριστεράς δεν έχει καμία δουλειά να συχνάζει στο «Gstaad Palace». 

Ενα πεντάστερο ξενοδοχείο με τιμές που ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ το δωμάτιο ανά ημέρα στις εορτές. Ενα μέρος στο οποίο καλοπερνά ο παγκόσμιος καπιταλισμός. Για τους «ιέρακες» του σοσιαλισμού και τους θεματοφύλακες της παγκόσμιας επανάστασης η νεαρή δικηγόρος δεν έπρεπε να βρίσκεται δίπλα στον Ηλία Ψηνάκη, τη Μαριάννα Λάτση ή με μέλη της οικογένειας Γουλανδρή και άλλους δισεκατομμυριούχους. 

Οπως όμως παρουσιάζει το «ΘΕΜΑ» και πληροφορηθήκαμε από αυτόπτες μάρτυρες που διασκέδαζαν στο «Gstaad Palace», όντως την ώρα της ανάρτησης της κυρίας Μηλιού η εν λόγω παρέα που περιγράφεται στο μήνυμα διασκέδαζε στο τουριστικό θέρετρο της Ελβετίας, γεγονός που αποδεικνύει πως και η νεαρή δικηγόρος βρισκόταν εκεί. Το ίδιο αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που σήμερα παρουσιάζουμε και από τις οποίες επιβεβαιώνεται η παρουσία και η διαμονή της στο ακριβό ξενοδοχείο για μερικές ημέρες στο πιο κοσμικό θέρετρο των Αλπεων.




Ξημερώματα του ρεβεγιόν: φιλιά από το Γκστάαντ στέλνει η κόρη του Γιάννη Μηλιού, Ελιάνα,  από το πολυτελές ξενοδοχείο




Η νεαρή δικηγόρος λατρεύει τα πανάκριβα σπορ αυτοκίνητα. Εδώ καθισμένη σε μια Maserati όπως φαίνεται από το χαρακτηριστικό σήμα της εταιρείας (τρίαινα) στην πλάτη του καθίσματος και αντανακλάται στα γυαλιά της 



Το παράπονο της Ελιάνας: χαζεύουμε το ελβετικό φεγγάρι, αλλά έχουμε σκάσει από το πολύ φαΐ


Σύμφωνα με την καλύτερη παράδοση και των συντρόφων του μπαμπά της στην Αθήνα, στην Ελιάνα αρέσουν τα «βρώμικα». Καλύτερα όμως Ελβετίας


Συγχαρητήρια στον πατέρα Μηλιό που έστειλε την κόρη του να σπουδάσει στο Λονδίνο και δεν την άφησε στα ελληνικά πανεπιστήμια με την αναξιοκρατία (αυτόματες προαγωγές), τις ακραία αυταρχικές συμπεριφορές των ακροαριστερών παρατάξεων και χαμένες εκπαιδευτικές βδομάδες και μήνες από τις συνεχείς καταλήψεις υποκινούμενες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αλληλεγγύη στους ταξικούς αιχμαλώτους των καπιταλιστικών κολαστήριων του Γκστααντ. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς, εμπρός για την Επανάσταση

Άπιστοι! Πάρτε το απόφαση. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές τον πρώτο χρόνο θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, δηλαδή θα δώσει κάποιες μικρο αυξήσεις, θα σκίσει τα μνημόνια, θα χειραγωγήσει την ατίθαση Μέρκελ και θα αλλάξει την Ευρώπη. Θα την κάνει περισσότερο Σοσιαλιστική. Και τότε πια όλοι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. ΟΛΟΙ! Το καλοκαίρι θα πηγαίνουμε στη Μύκονο, άντε επειδή δεν χωράμε όλοι, θα πηγαίνουμε και στις Μαλδίβες, στις Μπαχάμες, κλπ. Το χειμώνα θα πηγαίνουμε για σκί στο Γκστάαντ, Αράχωβα κλπ. Όλοι ίσοι προς τα πάνω. Και ποιος θα μας τα πληρώνει όλα αυτά! Οι μαλάκες οι Ευρωπαίοι. Αφού διαγράψουμε το σύνολο του χρέους, θα έχουμε την δυνατότητα να το δημιουργήσουμε ξανά από το μηδέν. Ο Αντρέας (ποιος Αντρέας; ο μπαμπάς του ΓΑΠ), θα αποδειχθεί ερασιτέχνης, μπροστά στον Τσίπρα. Άλεξ, δυνατά με τον Μηλιό, τον Βούτση και τ άλλα τα παιδιά. Γειά σας, θα τα πούμε του χρόνου στο Γκστάαντ.

Πρώτη φορά Αριστερά! 
Θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια! Θα οδηγούμε Masserati και θα βαράμε και τα νταούλια για να χορεύει το CITY! Το πολύ γνώριμο στον Αλέξη και τους συντρόφους του CITY.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια