Η Θεσσαλονίκη αποφάσισε: «Ήρθε η ώρα του Καραμανλή»

Θριαμβευτική εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή στην συμπρωτεύουσα με τον κόσμο να τον αποθεώνει όπου και να πήγε.... «Ήρθε η ώρα του Καραμανλή» φώναζε ο κόσμος....


Και που δεν πήγε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην εξόρμηση που έκανε στην Θεσσαλονίκη. Αποθεωτική ήταν η υποδοχή των οπαδών της ΝΔ όπου κι αν βρέθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Καραμανλής μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονία κ.Τζιτζικώστα πήγε στα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Διοικούσας Μηνά Σαμαντζίδη. 



Και έξω απο τα γραφεία της ΝΟΔΕ η εικόνα ήταν ίδια με τα γραφεία της περιφέρειας με πολυ κόσμο να είναι μαζεμένος εκεί και να φωνάζει συνθήματα υπέρ του Κώστα Καραμανλή.

Μετά τη συνάντηση με τον κ.Σαμαντζίδη, είχε μία σύντομη συνάντηση με τους συνυποψήφιους του στην Α Θεσσαλονίκης και τους υποψήφιους της Ν.Δ στη Β Θεσσαλονίκης, με τους οποίους φωτογραφήθηκε. Χαριτολογώντας πριν φύγει τους είπε «Να μη σας κρατάω από τον αγώνα σας», και κατέβηκε στον 4ο όροφο των γραφείων της ΝΟΔΕ όπου είχε δεύτερη συνάντηση με τις επιμέρους διοικούσες.

Στη μία και μισή ο κ.Καραμανλής είχε συνάντηση με δημάρχους της περιοχής στη Μονή Λαζαριστών. 



Το βράδυ ο κ. Καραμανλής θα παραστεί στην ομιλία του εξαδέλφου του και υποψήφιου με τη Ν.Δ στις Σέρρες Κώστα Καραμανλή στους ετεροδημότες Σερραίους της Θεσσαλονίκης στο Μακεδονία Παλλάς (αυτή ήταν και η αφορμή της επίσκεψης του στη συμπρωτεύουσα) και στις εννέα θα παραστεί στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια