Παραλήρημα Κασιδιάρη στη βουλή εναντίον Σαμαρά με νέο ηχητικό ντοκουμέντο....

Με το γνωστό τσαμπουκαλίδικο ύφος εμφανίστηκε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Με φωνές και βρισιές η ομιλία του για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου.
«Περιμένω μια ώρα στα υπόγεια της Βουλής κλειδωμένος» είπε.
Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά για....
εντολή σε δικαστικό σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.
Υποστήριξε πως υπάρχει νέο video στο διαδίκτυο.
Ζήτησε την παραίτηση Σαμαρά και... αποφάσισε ότι στις 25 Ιανουαρίου θα γίνουν εκλογές και θα τις κερδίσει η Χρυσή Αυγή!

Φαίνεται πως περίμενε καιρό ο Ηλίας Κασιδιάρης να επιστρέψει στη Βουλή για να κάνει το... σόου του! Την Τετάρτη, στο πλαίσιο της συζήτησης για την άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και την παράνομη καταγραφή με κρυφή κάμερα της συζήτησής τους, ο Ηλίας Κασιδιάρης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, πως έχει παρέμβει προσωπικά στη δικαιοσύνη για τη Χρυσή Αυγή.

Αφού έκανε μια... αναδρομή των όσων προηγήθηκαν της καταγραφής της συζήτησης και επαναλαμβάνοντας τα περί κυκλώματος Σαμαρά – Αθανασίου και κατηγορώντας την Ευτέρπη Κουτζαμάνη πως είναι... από τη Μυτιλήνη και τον πρωθυπουργό πως τηλεφωνούσε ο ίδιος στους δικαστικούς, ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε πως η κατηγορία που του αποδίδεται ευσταθεί.

Μίλησε για νέα στοιχεία που «θα στείλουν στη φυλακή τον Σαμαρά» και παρουσίασε mail που έφτασε στα χέρια του όπου αναφέρονται, όπως είπε, στοιχεία που έχουν αναρτηθεί σε κινέζικο δίκτυο, σε άλλο ένα ρωσικό, στο YouTube και στο Dailymotion.

Ακούστε το ηχητικό


Εκεί λοιπόν υπάρχει διάλογος «συνωμοτικός» όπως τον χαρακτήρισε, ανάμεσα σε δικαστικό και ανώτατο μέλος της κυβέρνησης. «Ο παράγοντας της Δικαιοσύνης απαντά στον ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης, του μιλάει στον πληθυντικό με σεβασμό και δέχεται εντολή», είπε ο Κασιδιάρης. «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμ@@@@» υποστήριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης πως είπε ο ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας, τον οποίο κατονόμασε ως τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με τον Γιάννη Τραγάκη να ζητά να μην καταγραφεί η φράση στα πρακτικά.



«Η φωνή αυτή ανήκει στον Σαμαρά. Ο Σαμαράς θα πάει στη φυλακή και όλοι οι σκευωροί» ούρλιαξε ο Κασιδιάρης.
Σύμφωνα με τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής η συνομιλία έχει καταγραφεί πριν την ανάκριση των βουλευτών του κόμματος Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα.

Η χυδαία επίθεση του Κασιδιάρη στον πρωθυπουργό δεν σταμάτησε εκεί. Κάλεσε τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί, τον αποκάλεσε αλήτη και... αποφάσισε ότι θα γίνουν εκλογές στις 25 Ιανουαρίου μέσα από τις οποίες, όπως είπε, η Χρυσή Αυγή θα βγει νικήτρια. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια