Μέχρι και Παπά εκβίαζαν οι νονοί της νύχτας!!!

Μεγάλη επιχείρηση εξαπέλυσε η Ασφάλεια Αττικής για την εξάρθρωση ομάδας εκβιαστών, η οποία πωλούσε “προστασία” σε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκεδάσης στα δυτικά και τα νότια προάστια της Αττικής, αλλά και στο κέντρο τις Αθήνας.
Μάλιστα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών που εξαπέλυσαν την επιχείρηση, διαπίστωσαν από τις πολυήμερες έρευνες....
ότι ο “Εγκέφαλος” της συμμορίας των κακοποιών έδινε εντολές στους συνεργούς του μέσα από τις φυλακές, καθώς ο ίδιος είναι κρατούμενος στο Κορυδαλλό, κατηγορούμενος για υποθέσεις εκβιασμών, απαγωγή ανήλικου, κατοχή όπλων και ναρκωτικών.

Συνολικά έχουν συλληφθεί 7 άτομα αλλοδαποί και συγκεκριμένα Αλβανοί, ενώ έχουν προσαχθεί άλλα 8 άτομα στην Ασφάλεια και εξετάζονται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Εκβιαστών, οι κακοποιοί είχαν προσεγγίσει ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκεδάσεις, εκτελώντας εντολές του “αρχηγού” τις οποίες βέβαια έδινε μεσα από τις φυλακές, και έναντι μηνιαίου “κεφαλικού φόρου” που τους επέβαλαν δεν θα πείραζαν τα καταστήματα τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των κακοποιών ενέχεται ακόμα και σε εκρήξεις που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς σε νυχτερινά κέντρα, με σκοπό βέβαια να υποκύψουν οι ιδιοκτήτες τους στον εκβιασμό και να πληρώνουν το μηνιάτικο που ζητούσαν οι κακοποιοί.

Στην κατοχή των συλληφθέντων έχουν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ενώ η υπόθεση ξεκίνησε να ερευνάται έπειτα από καταγγελίες καταστηματαρχών για τον εκβιασμό που είχαν υποστεί.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα πρόσωπα φέρεται να εκβίαζαν και να απειλούσαν έναν ιερέα σε Ναό της Αττικής, προκειμένου να καταθέσει υπέρ του έγκλειστου στις φυλακές Κορυδαλλού αρχηγού τους, ώστε στο Δικαστήριο ο κακοποιός να φανεί ως ένας πιστός Χριστιανός που ποτέ δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα και είναι απλά....θύμα σκευωρίας.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια