Εκεί που μίλαγαν για τον… Ολυμπιακό δεν του είπε για την προσφυγή;

του Κώστα Κετσετζόγλου
H AEK έκανε χρήση του δικαιώματος της και δημοσιοποίησε την προσφυγή που κατατέθηκε εναντίον του γηπέδου της από τους 8 πολίτες Νέας Φιλαδέλφειας και τους 9 των άλλων περιοχών. Ηταν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση απέναντι στα εκατομμύρια οπαδών της αλλά και στους χιλιάδες μετόχους της Δικέφαλος 1924. Μοιραία μαζί με τις λεπτομέρειες της προσφυγής....
είδαν το φως της δημοσιότητας και έγιναν γνωστά σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων τα ονόματα και διευθύνσεις των 8 πολιτών Φιλαδέλφειας και τους 9 άλλων περιοχών.

Σίγουρα θα αισθάνονται πολύ περήφανοι οι 17 πολίτες που μαθεύτηκε σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο το όνομα τους. Αφού προέρχεται από αγνή αγάπη για το... Σύνταγμα η προσφυγή τους στο ΣΤΕ θα ήταν κρίμα να μείνουν στην ανωνυμία και να μην ξέρουν χιλιάδες συμπατριώτες ποιοι είναι οι προστάτες του Συντάγματος για το οποίο χύθηκε... αίμα που θα έλεγε κι ο Βασιλόπουλος όπως είχε πει πως οι άνθρωποι πέθαιναν το 40 από το κρύο αλλά δεν έκοβαν δέντρα του πρώην άλσους για να ζεσταθούν. Μετά βέβαια κόψανε δέντρα για να γίνει ο... Κένταυρος αλλά αυτό ξέχασε να το πει ο αρχιλαϊκιστής.

Παρεμπιπτόντως αν κάτι έγινε φανερό από την δημοσιοποίηση των ονομάτων των 8 πολιτών Φιλαδέλφειας και των 9 άλλων περιοχών λοιπόν είναι πως ο Βασιλόπουλος μας... δούλευε. Μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή που έδωσε την συνέντευξη για να προτείνει στην ΑΕΚ να κοιτάξει και άλλες... εκτάσεις, η μία μάλιστα που είπε φιλοξενεί σχολεία πως ως γνωστόν... γκρεμίζονται εύκολα, έσκιζε τα ρούχα του πως δεν γνωρίζει τίποτα για την προσφυγή στο ΣΤΕ. Δεν έλεγε πως δεν έχει καμία σχέση. Ισχυρίζοταν πως δεν έχει καμία ενημέρωση. Νομίζω πως η δημοσιοποίηση των ονομάτων τον εξέθεσε. Στέλεχος του συνδυασμού του στις πρόσφατες εκλογές που φιγουράριζε σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δίπλα του ή τουλάχιστον κοντά του έχει υπογράψει με περηφάνια την προσφυγή στο ΣΤΕ.

Οσο καλοπροαίρετος κι αν είσαι δύσκολα πιστεύεις πως ένα άτομο τόσο κοντά στον δήμαρχο δεν τον είχε καν ενημερώσει για την ενέργεια του αυτή. Αλλωστε εκτός από την αγωνία για την Φιλαδέλφεια και την Χαλκηδόνα ενώνει τους δύο... άντρες και η αγάπη για τον Ολυμπιακό. Και μπορεί ο Αρης να δηλώνει λάιτ φίλαθλος που τον πήγαινε ο μπαμπάς του στο Καραϊσκάκη να δει Ντέταρι αλλά ο υπογράφων την προσφυγή έχει γεμάτο με φωτογραφίες από το νέο Καραϊσκάκη τον λογαριασμό του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σύμφωνα με δήλωση του είχε την τιμή, τον προηγούμενο Μάρτιο, να συναντήσει και τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Ισως εκεί να μοιράστηκαν και τις αυτοδιοικητικές τους ανησυχίες και για αυτό μετά τις εκλογές του Μαϊου γράφτηκε πως ο Ολυμπιακός εκτός από τον Πειραιά νίκησε και στη... Φιλαδέλφεια. Ετσι έχουν τα πράγματα λοιπόν και πραγματικά προκαλεί απορία το γιατί ο Βασιλόπουλος δεν είπε απλά ότι γνωρίζει για την προσφυγή διαχωρίζοντας την θέση του αν ήθελε να δείξει πως δεν έχει σχέση. Το να δηλώνει άγνοια για κάτι που γνώριζαν με βεβαιότητα όλα τα τοπικά ΜΜΕ της Φιλαδέλφειας και στο οποίο συμμετέχει ενεργά δικός του στενός συνεργάτης προκαλεί αν μη τι άλλο απορίες και υποψίες.

Στην ουσία της υπόθεσης τώρα, η πρόβλεψη λέει πως μπορεί να μην συζητηθεί καν επί της ουσίας η προσφυγή. Επίσης θεωρείται απίθανο να κερδηθεί από τους 8 πολίτες Φιλαδέλφειας και 9 άλλων περιοχών ακόμη κι αν συζητηθεί όμως με το ΣΤΕ ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε πλέον είναι πως απέναντι στην ΑΕΚ είναι μια ισχνή μειοψηφία της πλάκας με επιχειρήματα της πλάκας για τα οποία, τουλάχιστον τα μισά, αν διάβαζαν εφημερίδες ακόμη και κατά του γηπέδου θα ήξεραν πως δεν στέκουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως και επειδή με μια μικρή έρευνα είδα και κάποιες φάτσες θα καταθέσω την προσωπική μου άποψη λέγοντας πως αν η ΑΕΚ του Μελισσανίδη χάσει δικαστήριο από αυτά τα άτομα το... τίμιο θα ήταν να παραδώσουμε τις σφραγίδες και τα εμβλήματα και να το γυρίσουμε στην... κηπουρική. Καλημέρα σε όλους.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια