Ο "Ψυχάκιας" Κιμ Γιονγκ-Ουν απειλεί θεούς και δαίμονες....

Η Βόρεια Κορέα ζητά κοινή δράση με τις ΗΠΑ για τον εντοπισμό των χάκερ - Προειδοποίησε για «σοβαρές συνέπειες», αν η Ουάσινγκτον αρνηθεί στην Πιονγκγιάνγκ την ευκαιρία «να καθαρίσει το όνομα και την υπόληψή της»

Κοινή έρευνα με τις αμερικανικές αρχές πρότεινε ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ-Ουν για να εντοπιστούν....
οι χάκερς που είναι υπεύθυνοι για τη μαζική κυβερνοεπίθεση της οποίας ήταν θύμα στα τέλη Νοεμβρίου ο όμιλος Sony Pictures. 

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε ένα εργοστάσιο υφαντουργίας στο κέντρο της Πιονκγιάνγκ, ο δικτάτορας της Βορείου Κορέας έστησε ένα από τα συνηθισμένα επικοινωνιακά σόου, καθώς χιλιάδες οπαδοί του ηγέτη, μαζεύτηκαν για να αποθεώσουν τον Κιμ Γιονγκ-Ουν. 



Ο ίδιος προειδοποίησε για «σοβαρές συνέπειες» αν η Ουάσινγκτον αρνηθεί στη Βόρειο Κορέα την ευκαιρία «να καθαρίσει το όνομα και την υπόληψή της». 



Λίγες ώρες νωρίτερα ο αμερικανικός Κολοσσός Sony Pictures πέρασε στην αντεπίθεση, μετά την κριτική που άσκησε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα λόγω της ακύρωσης της προβολής της ταινίας «The Interview», μια κωμωδία που δείχνει μια φανταστική συνωμοσία της CIA για να δολοφονήσει τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν. 



Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μάικλ Λίντον υποστήριξε σε συνέντευξή του στο δίκτυο CNN πως δεν γνωρίζει αν ο Πρόεδρος Ομπάμα, ο Τύπος και το κοινό κατανοούν την αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησε τη Sony Pictures να ακυρώσει την προβολή της ταινίας μετά τη «χειρότερη κυβερνοεπίθεση στην αμερικανική ιστορία». 



Ο κ. Λίντον υπογράμμισε πως η εταιρεία δεν είχε κανέναν σκοπό να υποκύψει στις απειλές των χάκερς αλλά αναγκάστηκε να ακυρώσει την προβολή της ταινίας μετά την άρνηση των αμερικανικών κινηματογράφων να προβάλουν το «The Interview». «Δεν μας άφησαν καμία εναλλακτική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λίντον.
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια