Καθησυχάζουμε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο πως αυτοί που "πρέπει" βρίσκονται στη λίστα.

Μετά την άσκηση διώξεων σε 16 άτομα για την εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου, όπως είναι φυσικό, γίνεται πολύς λόγος για το ποιοι ακριβώς είναι οι κατηγορούμενοι. Ήδη υπάρχει έντονη φημολογία αλλά ακόμα και δημοσιεύματα με συγκεκριμένα ονόματα....
Το aek365 δεν μπορεί να δημοσιεύσει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ή φήμες για το ποιοι ακριβώς είναι οι 16 κατηγορούμενοι. Νομικοί μας ξεκαθάρισαν πως μια τέτοια κίνηση (με οποιαδήποτε μορφή της) είναι αντίθετη στην απόφαση του εισαγγελέα και μπορεί να επιφέρει βαρύτατες ποινές. Οι κατηγορούμενοι έχουν δικαίωμα μήνυσης αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτεπάγγελτης δίωξης από τον εισαγγελέα της υπόθεσης.

Αυτό που μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας είναι πως επτά από τους 16 κατηγορούνται για το κακούργημα της εγκληματικής οργάνωσης και εννέα για κακουργηματική απόπειρα εκβίασης και για πλήθος πλημμελημάτων. Έχουμε στη διάθεση μας τα ονόματα τα οποία όμως δεν θα δημοσιοποιήσουμε. Μπορούμε όμως να επιβεβαιώσουμε-καθησυχάσουμε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο πως αυτοί που "πρέπει" βρίσκονται στη λίστα.

Οι κατηγορίες αφορούν:

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ:
-1 πρόεδρος ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας
-3 υψηλά ιστάμενα διοικητικά στελέχη της ΕΠΟ
-1 μεγαλοστέλεχος της ΕΠΟ
-2 μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ

ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
-3 εν ενεργεία διαιτητές της Σούπερ Λίγκας
-2 αθλητικοί δικαστές
-3 μέλη επιτροπών της ΕΠΟ

ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ
-1 πρόεδρος ΠΑΕ Σούπερ Λίγκας

aek365.com/

Προφανώς τα συμπαθή μικρά ψαράκια θα ρίξουν πολύ κλάμα....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια