Το ΣτΕ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την προσφυγή των 17 κατά του γηπέδου της ΑΕΚ γιατί είναι πλαστή!!!

Άλλη μια πατάτα του Α.Β. υποτακτικού του παράγοντα κοντά στη θάλασσα, που μάζεψε 17 φιλαράκια του για να σταματήσει το γήπεδο της ΑΕΚ, όμως τα τζιμάνια που βρήκε γιαυτό το σκοπό είναι αλλού γιαλού.... Δύο εξ αυτών δήλωσαν ψευδή στοιχεία κατοικίας με αποτέλεσμα η προσφυγή να θεωρείται πλαστή....

 Τώρα το μόνο που τους μένει είναι να γίνει κυβέρνηση ο Σφύριζα μήπως και αλλάξει το νόμο για το Άλσος.... 

Νομική πηγή υποστήριξε ότι δύο εκ των “17” που προσέφυγαν στο ΣτΕ για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ δήλωσαν ψευδή στοιχεία. Ως εκ τούτου θεωρείται πλέον απίθανο το Συμβούλιο της Επικρατείας να ασχοληθεί με το θέμα...
Η πηγή μίλησε στη "Live Sport" και ήταν κατηγορηματική ότι η εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ, ενδέχεται να μη συζητηθεί ποτέ λόγω των ψευδών στοιχείων στην αίτηση ακυρότητας. 

Το δημοσίευμα: "Το μείζον θέμα της προσφυγής των 17 στο ΣτΕ κατά της κατασκευής γηπέδου της ΑΕΚ στο ιδιόκτητο οικόπεδο της στη Ν. Φιλαδέλφεια είναι πολύ πιθανό να μην συζητηθεί ποτέ στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας λόγω ψευδών στοιχείων στην αίτηση ακυρότητας! 

Σύμφωνα με νομικές πηγές, είναι απίθανο το Συμβούλιο Επικρατείας να μπει στη ουσία και να εξετάσει την υπόθεση από τη στιγμή που αποδεδειγμένα (τουλάχιστον) δυο εκ των 17 δήλωσαν ψευδή στοιχεία στο σημείο που αφορά τη μόνιμη κατοικία τους. Ένας δήλωσε ως κατοικία το... Δημαρχείο Ν. Φιλαδέλφειας κι ένας άλλος μια πολυκατοικία σε οδό στη Ν. Ιωνία, με τους ενοίκους του οικήματος να αποκαλύπτουν την αλήθεια. 
“Με ψευδή δηλωμένα στοιχεία το Συμβούλιο Επικρατείας ούτε που θα ασχοληθεί. Η αίτηση είναι πλαστή”, τονίστηκε χαρακτηριστικά από νομική πηγή”.

Ένας ΑΕΚτζής....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια