Επιστροφή στο ....τότε που τα τέσσερα ήταν φυσιολογικά. (βίντεο φώτο)

Εχουν περάσει 11 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός είχε χάσει και τα τρία εκτός έδρας ματς, τα οποία έπαιξε στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ... Ωστόσο, ο τρόπος που προέκυψε η ήττα του στο “Βιθέντε Καλδερόν” ενόχλησε περισσότερο από το γεγονός ότι έχασε ένα ακόμη ματς. Το
βαρύ 4-0 από την Ατλέτικο Μ. θύμισε στραπάτσα του παρελθόντος.
Σε καμία περίπτωση αυτό το αποτέλεσμα δεν μπορεί να συγκριθεί με την ήττα του με 3-2 από τη Γιουβέντους, καθώς στο Τορίνο οι “ερυθρόλευκοι” ήταν περισσότερο από αξιοπρεπείς.

Η χειρότερη στιγμή της ευρωπαϊκής ιστορίας του Ολυμπιακού είναι το αλησμόνητο 7-0 από τη Γιουβέντους στις 10 Δεκεμβρίου του 2003. Κάθε “σφαλιάρα” ξυπνάει στην μνήμη των “ερυθρολεύκων” αυτή τη στιγμή.







Και σε μια πιο χαλαρή εκδοχή δείτε πάλι το βίντεο με μουσική....



Τη σεζόν 1997 – 1998 ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 5-1 από τη Ρεάλ και τη Ρόζενμποργκ στη Μαδρίτη και στο Τροντχάιμ, αντίστοιχα. Με... τριάρες δεν έχει ηττηθεί μια και δυο φορές. Αλλά είναι διαφορετικό να δέχεσαι τρία γκολ από τη “βασίλισσα” της Ισπανίας κι άλλο να χάνεις με 3-0 από τη Μακάμπι Χάιφα, όπως έγινε στους ομίλους της περιόδου 2002-2003. Εκείνη τη σεζόν η Μάντσεστερ Γ. τον... ισοπέδωσε με 4-0 στο “Ολντ Τράφορντ”. Δύο χρόνια, μετά την 1η του Νοέμβρη του 2005 “πόνεσε” εξίσου πολύ και η ήττα με 4-1 από τη Λιόν στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η τελευταία φορά που είχε ηττηθεί 4-0 ήταν από Νιουκάστλ, στις 16 Μαρτίου του 2005 στους «16» του Κυπέλλου UEFA (νυν Europa League).

Εκτότε οι “ερυθρόλευκοι” περπατούσαν σε μονοπάτια πιο αξιοπρεπών εμφανίσεων, με εξαίρεση ίσως το 4-1 της Παρί Σ.Ζ. πέρυσι το Σεπτέμβριο στο “Γ. Καραϊσκάκης”. 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια