Μικρο-κάμερα χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί πριν μπουν στο διαμέρισμα για να πιάσουν τον αλβανό πιστολέρο....

Οι άντρες της Αστυνομίας, αφού χρησιμοποίησαν μια μικρο-κάμερα για να ελέγξουν το εσωτερικό της οικίας, παραβίασαν την πόρτα του ισογείου διαμερίσματος στο οποίο βρισκόταν ο δράστης και έριξαν μέσα μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης

Σε αυτό το διαμέρισμα, στην οδό Αγίας Λαύρας 36 στο Γουδί, έμενε ο  Αλβανός....
πιστολέρο του Μικρολίμανου, ο  ο 31χρονος Άρμπερ Μπάκο, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί.


Από τις φωτογραφίες του ισογείου διαμερίσματος που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται η πόρτα του σπιτιού, έπειτα από την επιτυχημένη επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη του δράστη.

Οι άντρες της Αστυνομίας, αφού χρησιμοποίησαν μια μικροκάμερα για να ελέγξουν το εσωτερικό της οικίας, παραβίασαν την πόρτα του ισογείου διαμερίσματος στο οποίο βρισκόταν ο δράστης και έριξαν μέσα μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Στη συνέχεια, ομάδα των ΕΚΑΜ εισήλθε στο σπίτι στο οποίο διέμενε ο κακοποιός. Εκείνη την ώρα ο Αλβανός ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ, ενώ ο 23χρονος ομοεθνής του -ο οποίος εργάζεται ως ελαιοχρωματιστής- βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο. Ο Αρμπέρ Μπάκο αιφνιδιάστηκε, αλλά δεν έφερε καμία αντίσταση στις αρχές, ωστόσο, 23χρονος επιχείρησε να ξεφύγει και προσπάθησε να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού.

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος Αλβανός οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία Πειραιά και  πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, στις εννιά το πρωί. 

Ο Άρμπερ Μπάκο, ο οποίος απολογήθηκε σε ανακριτή και εισαγγελέα (μία ώρα κράτησε η διαδικασία), μεταφέρεται στη ΓΑΔΑ και στις 17:00 το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, καθώς φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τρεις ένοπλες επιθέσεις. 

Πάντως, κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια, ο 31χρονος κακοποιός προπηλακίστηκε, ενώ ακούστηκαν βρισιές όπως «φύγε από εδώ, παλιοαλήτη».
protothema.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια