Στην εντατική σε δύσκολη κατάσταση ο άτυχος πιλότος της F1 Ζιλ Μπιανκί....

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε ο πιλότος της F1, Ζιλ Μπιανκί, μετά το σοβαρό ατύχημα στην πίστα της Σουζούκα, με τα πρώτα μηνύματα που βγαίνουν από το νοσοκομείο να είναι θετικά – Κρίσιμες θεωρούνται οι επόμενες ώρες
Συγκλονισμένος παραμένει ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού μετά τον....
τρομακτικό τραυματισμό του Ζιλ Μπιανκί, στην πίστα της Σουζούκα

Ο Γάλλος πιλότος της Marussia τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι στην Ιαπωνία, όταν στον 42ο γύρο έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έπεσε πάνω στον γερανό που είχε εισέλθει στην πίστα για να παραλάβει το μονοθέσιο του Άντριαν Σούτιλ.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής Μιέ, κοντά στην πίστα, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθώς διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η επέμβαση ήταν πολύωρη, όμως όπως μετέδωσε η έγκυρη γαλλική “L' Equipe” όλα κύλησαν ομαλά και ο πιλότος της Marussia νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη. 

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, δεν αναμένεται να υπάρξει νέα ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του μέχρι την Δευτέρα, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται κρίσιμες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια