Φρίκη: Κατακρεούργησε την μητέρα του και έχασε την παρθενιά του στο άψυχο κορμί της....

Η λέξη φρίκη είναι λίγη για να περιγράψει την ιστορία του Κέβιν Ντέιβις από το Τέξας. Ενός 18χρονου που σκότωσε με τον πιο άγριο τρόπο τη μητέρα του και στη συνέχεια βίασε το άψυχο κορμί της. 
Στις 27 Μαρτίου, ο νεαρός από το Τέξας δολοφόνησε τη μητέρα του, Κίμπερλι Χιλς 50 ετών. Η φρίκη ξεκινάει ακριβώς εδώ: τη χτύπησε με σφυρί, την στραγγάλισε με ένα κορδόνι και την μαχαίρωσε στο κεφάλι. Αλλά δεν σταμάτησε....
εκεί. Έβαλε το χέρι του μέσα στην πληγή που της είχε προκαλέσει στο κεφάλι, έπιασε με τα χέρια του τον εγκέφαλό της και άρχισε να τον γυρνάει. Αιτία; Να σιγουρευτεί πως η γυναίκα είχε πεθάνει. 

Σε video που είδαν οι ένορκοι στη δίκη του, στην οποία ο 18χρονος δήλωσε αθώος (!), ο Ντέιβις ομολογεί την πράξη του. Όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο δολοφόνησε τη μητέρα του αλλά και κάτι πιο ανατριχιαστικό ακόμα: πως αφού βεβαιώθηκε πως η μητέρα του ήταν νεκρή, τη βίασε. «Φαντάζομαι πως έχασα την παρθενιά μου από ένα πτώμα» είπε στους ανακριτές!

Στο ίδιο video, ο 18χρονος λέει στους αστυνομικούς πως είχε την καλύτερη μητέρα, που δεν άξιζε να πεθάνει. Είχε μετανιώσει για την πράξη του, είπε, αλλά «δεν παίρνω πίσω ό,τι έκανα. Την αγαπούσα με έναν τρόπο. Είμαι ένα τρομερό, αηδιαστικό άτομο». 

Ο νεαρός είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αποφασίσει να περιμένει την αδερφή του για να την σκοτώσει κι εκείνη, αλλά άλλαξε γνώμη. Αντίθετα, άφησε ίχνη αίματος από το σαλόνι μέχρι την κρεβατοκάμαρα, μαζί με μηνύματα του τύπου: «Κυνηγήστε με» και « Συγγνώμη για το χάλι». 

Μετά, πήρε το ποδήλατό του, ένα σακίδιο και προσπάθησε να φύγει από την πόλη. Αλλά και πάλι άλλαξε γνώμη. Τα άφησε και τα δυο σε έναν θάμνο κοντά στις γραμμές του τρένου και γύρισε σπίτι του με τα πόδια. 

Ο νεαρός δεν έκρυψε και μια φαντασίωση που είχε: να αποκεφαλίσει μια νεαρή γυναίκα και μετά να κάνει σεξ με το άψυχο κορμί της. 

Αρνήθηκε πως είναι τρελός. «Δεν είμαι πνευματικά ασταθής. Είμαι λογικός και ξέρω τι έκανα. Δεν έχω ηθική. Ένα πτώμα είναι ένα πτώμα, ένα κομμάτι κρέας, τίποτα περισσότερο». 

Στη δίκη του, ο δικηγόρος του δεν κάλεσε κανέναν μάρτυρα. Ο 18χρονος καταδικάστηκε σε ισόβια. 

Πηγή: Huffington Post, Daily Mail

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια