Υπόγειες διασυνδέσεις προσώπων και καταστάσεων για να πέσει το Ερρίκος Ντυνάν στα χέρια της ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε - ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Άτομα που φέρονται να ανήκουν στον κύκλο στενών συνεργατών του προέδρου του ομίλου Πειραιώς, Μιχάλη Σάλλα, εμφανίζονται ως επικεφαλής της εταιρείας NEW EVOLUTION που μετονομάστηκε μέσα σε μια νύχτα ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε και πήρε το «Ερρίκος Ντυνάν».

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία NEW EVOLUTION, με....
μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ, μετονομάστηκε σε ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε, η οποία μπόρεσε και εξασφάλισε τα υπόλοιπα 110 εκατ. ευρώ για να παρουσιαστεί ως υπερθεματιστής στον πλειστηριασμό του «Ερρίκος Ντυνάν».
Το άτομο που εμφανίζεται να ήταν στο τιμόνι της NEW EVOLUTION, πριν μπει στο περιβάλλον Σάλλα, φέρεται να είχε πλούσια εμπειρία στα πολεοδομικά θέματα του δημοσίου, ως ευνοούμενος πρώην υπουργών των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Με θέσεις-κλειδιά που φέρονται να συνέβαλαν στην ανάπτυξη της δραστηριότητας της Τράπεζας Πειραιώς στο real-estate, το συγκεκριμένο πρόσωπο απέκτησε την απόλυτη εμπιστοσύνη του κ. Σάλλα, δίνοντάς του δικαίωμα υπογραφής που υπερέβαινε άλλα προβεβλημένα στελέχη του ομίλου, ενώ ρόλο φέρεται να είχε και σε off-shore παράπλευρες δραστηριότητες της Πειραιώς.

Την «επικίνδυνη» αποστολή της απόκτησης του «Ερρίκος Ντυνάν» μέσω της εταιρείας ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε, φέρεται ο κ. Σάλλας να ανέθεσε στον «αδελφικό» του πλέον συνεργάτη, επιλέγοντας να τον βγάλει στο προσκήνιο. Το σκανδαλώδες πλαίσιο της υπόθεσης, μάλλον δεν φόβισε το στενό συνεργάτη του κ. Σάλλα, καθώς στο παρελθόν έχει επιβιώσει αλώβητος από άλλες υποθέσεις, τις οποίες πλέον έχει αναλάβει η δικαιοσύνη.
Όταν αποκαλυφθεί η διοίκηση της ΗΜΙΘΕΑΣ Α.Ε και γίνουν οι απαραίτητες αποκωδικοποιήσεις, θα φανερωθούν και οι υπόγειες διασυνδέσεις προσώπων και καταστάσεων.
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια