Ρουμάνος οδηγός με Βουλγάρικη νταλίκα σπέρνει τον θάνατο στην Εγνατία οδό σκοτώνοντας 4 ανθρώπους και δεκάδες τραυματίες σε μια απίστευτη καραμπόλα....

Πένθος από την τραγωδία στην Εγνατία Οδό με τέσσερις νεκρούς και δεκάδες τραυματίες
Νταλίκα προκάλεσε καραμπόλα όταν έπεσε με ταχύτητα πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητα – Μια γυναίκα κάηκε ζωντανή
Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος στο ύψος του χωριού Μέση
Στην αστυνομική διεύθυνση Βέροιας ο οδηγός της νταλίκας που συνελήφθη – Φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει
Καταγγελίες οδηγών....
πως δεν υπήρχε η κατάλληλη σήμανση στο σημείο όπου γίνονταν έργα της ΔΕΗ
Μια ακόμη πολύνεκρη τραγωδία βυθίζει το πένθος τη χώρα. Μια μέρα μετά τη συμπλήρωση 15 ετών από το δυστύχημα των Τεμπών με θύματα οπαδούς του ΠΑΟΚ η Εγνατία Οδός "βάφτηκε" ξανά με αίμα.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 10:20 το πρωί της Κυριακής, όταν στην Εγνατία Οδό στο ύψος του χωριού Μέση 500 μέτρα από τον κόμβο της Βέροιας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, μια νταλίκα έπεσε με ταχύτατα, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, πάνω σε 35 αυτοκίνητα.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Μια γυναίκα, οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου πάνω στο οποίο έπεσε η νταλίκα, βγήκε από το αυτοκίνητό της φλεγόμενη, αφού από την πρόσκρουση προκλήθηκε έκρηξη, αλλά δεν μπόρεσαν να τη σώσουν και κάηκε ζωντανή. Οι τραυματίες δεκάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν τους 22, αρκετοί από τους οποίους είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Από την καραμπόλα τα αυτοκίνητα έγιναν άμορφη μάζα, άλλα τυλίχθηκαν στις φλόγες και η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Οι εικόνες που περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες είναι συγκλονιστικές. Λόγω έργων της ΔΕΗ στο σημείο, πολλά αυτοκίνητα είχαν σταματήσει δεξιά κι αριστερά του δρόμου και πολλοί οδηγοί είχαν κατέβει για να δουν τι συμβαίνει. Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά περισσότερα θύματα. Πολλοί οδηγοί καταγγέλλουν πως δεν υπήρχε η απαραίτητη σήμανση παρά «δυο άνδρες που έπαιζαν με μια σημαία».

«Μετά την έξοδο της Βέροιας είδαμε αυτοκίνητα να κόβουν ταχύτητα. Είδαμε δυο τύπους με μια σημαία να κάνουν σαν να παίζουν και ξαφνικά είδαμε αυτοκίνητα σταματημένα δεξιά και αριστερά. Κατέβηκα να δω τι συμβαίνει. Αφού είχα απομακρυνθεί 50 μέρα, άκουσα φωνές, χτυπήματα και αυτοκίνητα να τα πετάει η νταλίκα σαν χαρτοπόλεμο», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Πετούσε τα αυτοκίνητα δεξιά κι αριστερά», είπε ένας άλλος άνδρας, που είδε τα πάντα από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Όπως τόνισε, αμέσως μετά την πρόσκρουση η νταλίκα πήρε φωτιά και ο κόσμος άρχισε να φωνάζει και να κλαίει.

Σύμφωνα με άλλον αυτόπτη μάρτυρα, που σώθηκε σαν από θαύμα μαζί με την οικογένειά του, παρασύρθηκαν ακόμη και οδηγοί που βρίσκονταν τη μοιραία στιγμή στο δρόμο.

Κανείς δεν ξέρει γιατί ο οδηγός της νταλίκας δεν έκοψε ταχύτητα. «Ίσως να κοιμήθηκε» είπε κάποιος. Ο Ρουμάνος οδηγός, που φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει από τον τόπο της τραγωδίας παίρνοντας μαζί του τα χαρτιά του, συνελήφθη λίγο μετά το τροχαίο σε ένα χωράφι. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Βέροιας για να δώσει κατάθεση.

Η κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Βέροιας, έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα και η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς.





















newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια