Απίθανος πιλότος κλαίγοντας τρομοκρατεί τους επιβάτες λέγοντας πως θα συντριβούν στη θάλασσα

Οι μνήμες από τη συντριβή του Μαλαισιανού Boeing στην Ουκρανία είναι ακόμα νωπές. Λίγους μήνες μετά, μια μαρτυρία επιβάτη μιας άλλης πτήσης Boeing, προκαλεί ανατριχίλα.
Ο επιβάτης ονόματι  Benjamin Girard μίλησε στη βρετανική Mirror και αποκαλύπτει.
Όλα έγιναν στις 23 Αυγούστου. Το Γαλλικό Boeing 737....
της Europe Airpost πετούσε από το Split της Κροατίας στη Νάντ της Γαλλίας και τελικά προσγειώθηκε με πρόβλημα στον έναν του κινητήρα στη Βενετία.

Ο αυτόπτης μάρτυρας λέει τώρα ότι όταν ο πιλότος διαπίστωσε το πρόβλημα στον κινητήρα, πανικοβλήθηκε άρχισε να κλαίει και προειδοποίησε τους τρομοκρατημένους επιβάτες ότι η πτήση μπορεί να συντριβεί στη θάλασσα. Ή τουλάχιστον, αυτό κατάλαβαν οι "μελλοθάνατοι".
Όπως λέει ο Girard, όλοι άρχισαν να φωνάζουν μετά την τελευταία ανακοίνωση.
Το χρονικό του τρόμου

"Αμέσως λίγο πριν την απογείωση, ο πιλότος άρχισε να μας λέει ότι θα πετάξουμε εν μέσω αναταράξεων λόγω κακοκαιρίας. Μετά από λίγη ώρα κάποιοι άνθρωποι που κάθονταν κοντά στο φτερό άρχισαν να λένε στις αεροσυνοδούς ότι ο ένας κινητήρας δεν λειτουργούσε κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον πιλότο.

"Αρχικά μας είπε ότι θα πρέπει να κάνουμε εσπευσμένη προσγείωση στη Βενετία και θα είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφθούμε την όμορφη πόλη". Αλλά οι επιβάτες δεν εκτίμησαν το χιούμορ του.
Στη συνέχεια πήρε και πάλι τον λόγο και κάλεσε τους επιβαίνοντες του Boeing να φορέσουν τα σωσίβια και να αφαιρέσουν από πάνω τους όλα τα κοσμήματα.

"Μας είπε ότι θα πέσουμε στη θάλασσα και μας προειδοποίησε ότι μπορεί να γίνει έκρηξη", λέει ο Girard.

"Όλοι φώναζαν, ακόμα και το πλήρωμα της καμπίνας. Άλλοι ούρλιαζαν και άλλοι λιποθύμησαν. Κάποιοι παρέμεναν ήσυχοι και προσεύχονταν".

Και η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Ο πιλότος μίλησε και πάλι, κλαίγοντας αυτή τη φορά, αναφέροντας πως μένουν μόλις έξι λεπτά μέχρι τη συντριβή. "Αλλά μας είπε να μην πανικοβαλλόμαστε".
Μετά από λίγα λεπτά το αεροπλάνο που φέρει δύο κινητήρες προσγειώθηκε με επιτυχία στη Βενετία. Όπως φαίνεται, ο πιλότος εξασκήθηκε στο μαύρο χιούμορ εν ώρα πτήσης κόβοντας μερικά χρόνια από τη ζωή των πελατών της Europe Airpost που μετέφερε στη Γαλλία.
Η εταιρεία πάντως δεν έκανε λόγο για μαύρο χιούμορ και πανικό στην επίσημη ανακοίνωση της, και δήλωσε μόνο ότι στην πτήση προέκυψε όντως ένα μηχανικό πρόβλημα το οποίο έγινε αντιληπτό εγκαίρως από το πλήρωμα που αποφάσισε να πραγματοποιηθεί μη προγραμματισμένη προσγείωση στη Βενετία για λόγους ασφαλείας.
Τέλος καλό, όλα καλά.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια