Τα σκάνδαλα «γκρεμίζουν» την κυβέρνηση Σαμαρά

Δεν θα βρουν ούτε την ψήφο τους στην κάλπη, όσοι οδήγησαν τους Έλληνες στην εξαθλίωση
Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκαν το «ξεπούλημα» μέσω πλειστηριασμού, του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ο αρμόδιος Υπουργός Υγείας, φέροντας τροπολογία... δώρο στη Βουλή, υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς, ήταν μόνο μια σταγόνα που όμως αρκεί για να ξεχειλίσει....
το ποτήρι της οργής.
Της οργής του ελληνικού λαού που από τους... σωτήρες του, τους «άρχοντες» της πολιτικής, έχει οδηγηθεί στην απόγνωση, την εξαθλίωση και την απόλυτη φτώχεια.

Στην φτώχεια ο λαός, με τα τελευταία επίσημα στοιχεία να καταγράφουν 6.5 εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών κάτω από τα όρια ή ακριβώς πάνω στα όρια αυτής, στη... χλιδή και τα υπερ-κέρδη οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεργολάβοι και οι μεγαλοεκδότες, με φωτογραφικές διατάξεις - δώρα να πέφτουν σαν βροχή στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ναι, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα για τους Ελληνες...
Αυτή είναι η αναλγησία των κυβερνώντων που κόπτονται για τη σωτηρία του λαού, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν νομοθετήσει ούτε μια φορά υπέρ του. Σπεύδουν όμως με νομοθετικές πράξεις, τροπολογίες και νόμους να προασπίσουν τα συμφέροντα των ολιγαρχών που κυβερνούν «πραγματικά» αυτή τη χώρα, οδηγώντας την με σχέδιο στην χρεοκοπία.
Είναι αυτή η ίδια σκληρή πραγματικότητα που επιτρέπει στον «φιλέλληνα» Άδωνι Γεωργιάδη να... οργιάζει στα τηλεοπτικά παράθυρα και να τολμά να μιλά για αυτοκτονίες των Ελλήνων σε περίπτωση που αναλάβει τη διακυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που μέχρι σήμερα επί κυβερνήσεων Παπανδρέου και Σαμαρά, χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν αυτοκτονήσει.

Και δεν ντρέπεται κανείς...
Δεν ζητά συγγνώμη κανείς...
Και το χειρότερο; Δεν δίνει λόγο κανείς... 

Θεωρούν, όσοι σήμερα κυβερνούν τον τόπο, πως έχουν το δικαίωμα να κάνουν όσα θέλουν, δίχως να λογοδοτούν, ούτε καν να απαντούν, έστω διαψεύδοντας, όσα με στοιχεία καταλογίζονται ενάντια στην πολιτική που εφαρμόζουν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν». Το τελευταίο, το πιο νωπό και μεγαλυτερο σκάνδαλο που σίγουρα δεν ανέμεναν οι κυβερνώντας ότι θα αποτελούσε την «ταφόπλακα» της παρουσίας τους στην ηγεσία του τόπου. Προφανώς, πόνταραν και εκείνοι, πιθανότατα, στα εκατομμύρια των διαφημιστικών κονδυλίων που «επενδύονται» μηνιαίως στα Μ.Μ.Ε. από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Όμως, για μια ακόμη φορά, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Μάκης Βορίδης, ο Γκίκας Χαρδούβελης και όλοι όσοι εμπλέκονται καθ' οιονδήποτε τρόπο με το συγκεκριμένο σκάνδαλο, λογάριαζαν χωρίς τον ελληνικό λαό.
Λογάριαζαν και λογαριάζουν χωρίς την συνεχώς αυξανόμενη οργή των πολιτών που βλέπουν το χορό της διαπλοκής να μην έχει τελειωμό, την ώρα που εκείνοι δίνουν καθημερινά έναν απίστευτο αγώνα για να επιβιώσουν από τους φόρους, τα χαράτσια, την ανεργία και την εξαθλίωση.

Τα γκάλοπ, τα οποία πάντα καταγράφουν μόνο ένα μικρό μέρος της πραγματικής απήχησης, φέρνουν σήμερα τη Νέα Δημοκρατία μέχρι και 11% πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στη διαδυκτιακή δημοσκόπηση του Newsbomb.gr που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Νέα Δημοκρατία, βρίσκεται κάτω από το φράγμα του 10%.

Το τέλος της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου πλησιάζει.
Ευχή όλων των Ελλήνων είναι αμέσως μετά, όποιος και αν αναλάβει τις τύχες αυτού του τόπου που έχει «καεί» από τους πολιτικούς του, να υπογράψει ένα πραγματικό «συμβόλαιο - τιμής», όχι όμως με τους «άρχοντες» της διαπλοκής, αλλά με αυτούς που θα τον οδηγήσουν στη διακυβέρνηση.
Με τον ελληνικό λαό που δεν αντέχει άλλα χαράτσια, που δεν μπορεί να ανεχτεί άλλα σκάνδαλα, που είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μην επιτρέψει ποτέ ξανά σε κανέναν «ηγέτη» να αποφασίζει γι' αυτόν, χωρίς αυτόν...
newsbomb.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια