"Με Σαμαρά και Μήτρογλου παίζαμε με εννιά παίκτες!"

Έντονη κριτική στις επιλογές του Ρανιέρι άσκησε ο Γιάννης Ματζουράκης που θεωρεί ότι δεν έπρεπε να αγωνιστούν οι ανέτοιμοι Μήτρογλου και Σαμαράς.
Ο Γιάννης Ματζουράκης μίλησε στον Sentra FM...

Για τις επιλογές του Ρανιέρι: "Η κριτική στον....
Ρανιέρι γίνεται με βάσει τα όσα είπε πριν το παιχνίδι. Είπε ότι το πρώτο στοιχείο που θα λάβει υπόψη είναι η φυσική κατάσταση, αλλά επέλεξε να παίξουμε με εννέα παίκτες από την αρχή. Ο Ρανιέρι εξέθεσε τους Σαμαρά και Μήτρογλου, που είναι καλοί παίκτες, αλλά ανέτοιμοι. Έπρεπε να μιλήσει μαζί τους και να τους προστατεύσει. Θα καταλάβαιναν και οι ίδιοι, αφού, ειδικά πλέον, οι παίκτες έχουν υψηλό επίπεδο κατανόησης και κουλτούρας. Υπάρχει τρόπος να το διαχειριστείς αυτό και να πεις την πραγματικότητα στον παίκτη."

Για την ΕΠΟ: «Και η Ομοσπονδία έπρεπε να τον βοηθήσει τον Ρανιέρι. Δεν είχε κανέναν συνεχιστή από την προηγούμενη ομάδα να τον ενημερώσει καλύτερα. Όμως όφειλε και ο ίδιος να ενημερωθεί. Μακάρι να είχε περισσότερες ημέρες προπόνησης μαζί τους, αλλά αφού αυτό δεν ήταν εφικτό θα έπρεπε να είχε δει περισσότερα βίντεο από αγώνες της Ελλάδας. Να έχει εικόνα για όλους τους παίκτες».

Για τη μεσαία γραμμή της Εθνικής: «Η μεσαία γραμμή ήταν πολύ αργή. Από τη μέση και μπροστά είχαμε την πιο δυσκίνητη ομάδα που έχουμε παρουσιάσει. Οι Σάμαρης και Ταχτσίδης δεν είναι γρήγοροι, ενώ ο Μάνταλος δεν μπορούσε από την αρχή να πάρει πάνω του το… βάρος. Είχε άγχος, ενώ στο πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε χώρους που δεν έπρεπε. Δηλαδή, πολύ πίσω. Γι' αυτό δεν κάναμε φάση».

Για τη συνέχεια: «Η Ελλάδα είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου. Ενώ και ο Ρανιέρι είναι ένας προπονητής με καλό παλμαρέ. Θα δει γρήγορα τα λάθη του και θα τα διορθώσει. Δεν τίθεται θέμα να χάσουμε την πρόκριση. Χθες η Ρουμανία ήταν σαφώς πιο έτοιμη σε φυσική κατάσταση ομάδα, ενώ προηγήθηκε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι».
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια