Βρέθηκε η γιάφκα στην Ν. Μάκρη!!!!

 Σε ένα απομακρυσμένο σημείο έτσι ώστε να μην τραβάει τα αδιάκριτα βλέμματα είχε νοικιάσει ένα σπίτι πριν από 1,5 χρόνο ο Σπύρος Δραβίλας
Βρέθηκε DNA ίδιο με εκείνο στο σκάφος που χρησιμοποίησαν οι ληστές της κινηματογραφικής ληστείας με άρωμα τρομοκρατίας του Διστόμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δραβίλας....
αναγνωρίσθηκε από τον ιδιοκτήτη όταν του έδειξαν φωτογραφίες οι αστυνομικοί. Τον καταζητούμενο ληστή αναγνώρισαν και γείτονες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρεται να το άδειασε μετά την ληστεία στο Δίστομο. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής στο newsit ο Δραβίλας δεν ήταν και ιδιαίτερα κοινωνικός. Τα παράθυρα του σπιτιού ήταν συνέχεια και κλειστά και το μόνο που μαρτυρούσε ότι έμεναν άνθρωποι εκεί ήταν ένα σκυλι που είχαν στην αυλή. 


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει ήδη συλλεχθεί γενετικό υλικό και έχει ταυτοποιηθεί με το υλικό που βρέθηκε στο σκάφος και ήταν του Δραβίλα. Επίσης, ταυτοποιήθηκε με υλικό που είχε βρεθεί σε αυτοκίνητο - γιάφκα και είχε εγκαταλείψει στην Βάρη.

Το χρονικό της ληστείας του Διστόμου
Η ληστεία έγινε στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που έκλεινε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην παραλία του Διστόμου Βοιωτίας.
 Τρεις άγνωστοι, νεαρής ηλικίας, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα, εισέβαλαν στην τράπεζα, την ώρα που άνοιγε το χρηματοκιβώτιο και παρέμειναν μέσα 20 λεπτά. Πήραν πάνω από 300.000 € και φοβούμενοι ότι είχε πατηθεί το μπουτόν του κρυφού συναγερμού, άρπαξαν τον 35χρονο ταμία και βγήκαν από το υποκατάστημα κρατώντας τον ως “ασπίδα”.

Οι δύο δράστες κρατούσαν πιστόλια και ο ένας βαρύ όπλο
Μπήκαν στο κλεμμένο τζιπ, μαύρο RAV, που τους περίμενε απ' έξω και διέφυγαν. Κατόπιν άφησαν και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο στο σημείο Παραλία Ποταμοί, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την τράπεζα. Το τζιπ φαίνεται να είχε κλαπεί πρόσφατα, καθώς δεν είχε δηλωθεί η κλοπή του. 

Οι ληστές διέφυγαν με φουσκωτό σκάφος προς την Κόρινθο, παίρνοντας μαζί τους τον όμηρο. Οπως έγινε γνωστό τον πέταξαν στη θάλασσα, 100μ. από την παραλία του Κιάτου, ενώ οι ίδιοι βγήκαν στην παραλία Λουτρών στο Ξυλόκαστρο. 
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο 35χρονος ταμίας στους αστυνομικούς, μόλις τον έριξαν στη θάλασσα του είπαν "και τώρα κολύμπα".

Σύμφωνα με μαρτυρίες το σκάφος είχε δέσει στο λιμανάκι της παραλίας στην Αντίκυρα από το προηγούμενο βράδυ.

Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν σε δύο αυτοκίνητα, ένα άσπρο κι ένα κόκκινο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια