Το απόλυτο μηδέν, ο κύριος τίποτα της πολιτικής σκηνής του τόπου, ο τζήμερος προκαλεί, λέγοντας για τις Καρυάτιδες:"Χοντροκομμένα αγάλματα νεοπλουτίστικης αντίληψης"

Ο τζήμερος επειδή γνωρίζει ότι δεν θα γίνει ποτέ μέρος της ιστορίας, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την σέβεται.
Άλλωστε ο τζήμερος είναι γνωστός για το λεπτό γούστο και την αισθητική του από την εποχή που έγραφε την δημόσια επιστολή προς την "εξοχότατη κα Μερκελ". 

Υπάρχει ο τύπος Έλληνα που τον κυνισμό και τη μισανθρωπία του την θεωρεί προοδευτική αντίληψη....

και ανεξαρτησία πνεύματος. Απλά είναι συναισθηματικά ανάπηρος, αλλά δεν το ξέρει. Συνήθως είναι ο τύπος Έλληνα που κλέβει την εφορία σε όποια χώρα και να πάει, αλλά επιμένει ότι δεν πληρώνει εφορία στη χώρα του, γιατί η χώρα του είναι ένα μπουρδέλο. 

Είναι εκείνος που λέει ότι πρέπει να σκοτώσουμε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους και να του φέρουν πίσω τα λεφτά του που τους έδωσε τόσα χρόνια, με τον τίμιο ιδρώτα του ως ελεύθερος επαγγελματίας. Δεν δικαιολογεί ποτέ τίποτα και λέει πάντα "ας πρόσεχε" και καλά να πάθει. Γενικά ότι πιο μίζερο έχει βγει στην ελληνική κοινωνία. Αν δείτε αυτόν τον τύπο προσοχή, σκέφτεται μόνο τον εαυτό του να τον αποφεύγετε.

Φυσικά αυτός ο ανίκανος που το παίζει σπουδαγμένος, δεν έχει σπουδάσει τίποτα, βέβαια έλεγε ότι έχει τελειώσει την ΑΣΟΕ, όμως έλεγε ψέμματα αφού μόνο απέξω έχει περάσει.....

Μηδενιστή της δεκάρας και εγωπαθή σε έχω ικανό να τις ζηλεύεις κιόλας.


Φυσικά θεωρώ γελοίο να ασχοληθώ με το κείμενο που ανέβασε στην ιστοσελίδα του.



Υ.Γ. Το ότι αναφέρω το όνομα του με μικρό γράμμα δεν σημαίνει ότι ξέχασα την ορθογραφία, αλλά σημαίνει ότι δεν τιμώ τον συγκεκριμένο "κύριο"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια