Ο Ηλίας Σταύρου πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής ξεσκεπάζει την εγκληματική οργάνωση!!!

"Ντρέπομαι για το εγκληματικό πολιτικό παρελθόν μου, η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία δολοφόνων που καμώνεται το πολιτικό κόμμα" είπε ο Ηλίας Σταύρου. Το "βαθύ λαρύγγι" της οργάνωσης κατέθεσε μήνυση εναντίον του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και των διαχειριστών της ιστοσελίδας της Χ.Α. 
Άστραψε και βρόντηξε σήμερα προσερχόμενος στα δικαστήρια της Ευελπίδων το πρώην....
μέλος της Χρυσής Αυγής. 

Ο Ηλίας Σταύρου, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον των πρώην "συντρόφων" του. Δηλαδή του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και των διαχειριστών της επίσημης ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής για τα δύο δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν περίπου "τρελό" και ψυχικά άρρωστο. 

"Η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία δολοφόνων που καμώνεται το πολιτκό κόμμα" υποστήριξε ο Ηλίας Σταύρου

Ο Ηλίας Σταύρου, υπήρξε επί 10 χρόνια μέλος της οργάνωσης και ήταν υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ημαθίας. Η απόφασή του να φύγει από την οργάνωση, 3 μήνες πριν τη δολοφονία του Φύσσα, τον Ιούνιο του 2013, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. 

Από τότε, όπως ο ίδιος κατήγγειλε δημόσια, δέχεται εκβιασμούς και απειλές για τη ζωή του και όπως χαρακτηριστικά είπε "για 7 με 8 μήνες δεν έβγαινα ούτε από το σπίτι μου". 

Ο ίδιος πάντως εμφανίζεται μετανιωμένος για το εγκληματικό του πολιτικό παρελθόν ενώ χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή "συμμορία δολοφόνων" που καμώνεται το πολιτικό κόμμα. 

Δήλωσε ακόμη πως "εγώ κατήγγειλα πρώτα τον εαυτό μου, νοιώθω ντροπή. Η βία είναι σύμφυτη με την ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Από τη μια το παίζαμε αντισυστημικοί και από την άλλη ξοδεύαμε εκατοντάδες ευρώ στα εστιατόρια. Και την άλλη μέρα, καταγγέλαμε τη χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου". 

O Ηλίας Σταύρου αποκάλυψε πως καταλυτικό ρόλο στο να ανοίξει το στόμα του και να καταγγείλει την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής έπαιξε ο θάνατος της μητέρας του η υγεία της οποίας επιδεινώθηκε εξαιτίας της δικής του συμμετοχής στην οργάνωση. 

Τέλος είπε οτι τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του θα καταθέσουν στη δίκη κατά της Χρυσής Αυγής. 

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια