Ηχητικό του Γιάννη Λαγού να δίνει οδηγίες μια μέρα μετά τον θάνατο του Φύσσα....

Ανήμερα της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την ημέρα που ο Γιώργος Ρουπακιάς μαχαίρωσε στην καρδιά τον Παύλο Φύσσα έρχεται στο φως μια συνομιλία ντοκουμέντο ανάμεσα στον προφυλακισμένο Γιάννη Λαγό και τον οδηγό του Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Λεβελέκο.
Το νέο ηχητικό ντοκουμέντο για τις συνομιλίες χρυσαυγιτών μετά....
τη δολοφονία του Φύσσα στο Κερατσίνι, τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013 φέρει στο φως η εφημερίδα Το Έθνος.

Πρόκειται για τη συνομιλία του Γιάννη Λαγού, βουλευτή του κόμματος και ενός από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον οδηγό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Σωτήρη Δεβελέκο. 

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσιεύει η εφημερίδα ακούγεται ο Λαγός να τηλεφωνεί στον Λεβελέκο και του δίνει... οδηγίες να ισχυριστεί στην Αστυνομία όταν τον ανακρίνουν πως «δεν είδε ούτε και ξέρει» τον Ρουπακιά. 

Το τηλεφώνημα φαίνεται να έχει γίνει από τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής και στις... "οδηγίες" που δίνονται συμμετέχουν και άλλα άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.



Ολόκληρος ο διάλογος 

-Σ. Δεβελέκος: Ναι;
- Γ. Λαγός: Aμα σε πάνε πάνω για καμιά αναγνώριση αυτού του μαλάκα, δεν τον ξέρεις, δεν τον έχεις δει. Εντάξει;
- Σ. Δεβελέκος: Εντάξει, εντάξει
- Γ. Λαγός: Κάτσε να σου πω κάτι, εδώ λένε οι υπόλοιποι να μην πας. Μην πας. (φωνή από το βάθος: πες του ότι είναι ... ακατάληπτο αλλά φαίνεται να ακούγεται η λέξη ύποπτος)
- Γ. Λαγός: Και εγώ αυτό λέω, με αυτό το σκεπτικό του είπα να πάει. Άστο, άστο Σωτήρη πήγαινε κανονικά, όπως είπαμε, εντάξει, απλά να πεις ότι δεν τον ξέρεις τίποτα, εντάξει; Δεν τον γνωρίζεις αυτόν αν σε ρωτήσουν και ότι ασχολείσαι με άλλα πράγματα, με τα κεντρικά μας, με το Μέτωπο Νεολαίας, δεν ασχολείσαι με την (ακατάληπτο) ξέρω 'γω. Εντάξει;
- Σ. Δεβελέκος: Εντάξει. Δεν τον ξέρω λοιπόν, να πάω;
- Γ. Λαγός: Δεν τον ξέρεις, δεν τον ξέρεις, δεν το ξέρεις. Ναι.

Πηγή: Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια