Η Μαρία Γιαννακάκη χωρίζει τον άνδρα της που "πιάστηκε" με πλαστά δικαιολογητικά!!!!

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της προσελήφθη ως διευθυντής στον Δήμο Κορυδαλλού με πλαστό πτυχίο.
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, η κα Γιαννακάκη, ζήτησε από τον σύζυγό της να φύγει από το σπίτι και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου....

Είχε προηγηθεί....
η αποκάλυψη ότι τον περασμένο Ιανουάριο όταν ξεκίνησε ο έλεγχος πλαστών πτυχίων υπαλλήλων του δήμου Κορυδαλλού ο κ. Γασπαρινάτος, σύζυγος της κας Γιαννακάκη, ενώ είχε προσληφθεί τη δεκαετία του 80 ως ΔΕ,  αργότερα έγινε ΠΕ καθώς εμφάνισε πτυχίο Πολιτιστικής Διαχείρισης και Οικονομικών του Πολιτισμού από το London School of Economics (LSE). Ο Δημος Κορυδαλλού έστειλε ερώτημα για την αυθεντικότητα του πτυχίου στον ΔΟΑΤΑΠ (σ.σ. διάδοχο οργανισμό του ΔΙΚΑΤΣΑ).

Η απάντηση του ΔΟΑΤΑΠ τον περασμένο Ιούλιο είναι ότι «δεν υπάρχει τέτοιο πτυχίο». Ο κ. Γασπαρινάτος, προφανώς αναμένοντας τα αρνητικά αποτελέσματα έχει προλάβει και έχει καταθέσει αίτημα συνταξιοδότησης και έχει βγει στην σύνταξη σχεδόν ένα μήνα πριν (σ.σ. τον Ιούνιο του 2014). Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει πειθαρχικός καταλογισμός αλλά και αναζήτηση ποινικής ευθύνης για τον συγκεκριμένο υπάλληλο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γασπαρινάτος με το συγκεκριμένο «μαϊμού», όπως αποδείχθηκε, πτυχίο δίδασκε επί σειρά ετών στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), όπου και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γνωρίστηκε με την Μαρία Γιαννακάκη όταν το 2000 η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, είχε περάσει, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, πρώτη.

newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια