Π. Παυλόπουλος: "Ο Βενιζέλος πάει να μπλέξει την κυβέρνηση Σαμαρά"

Επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο. Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιχειρεί να εμπλέξει την κυβέρνηση Σαμαρά στα λάθη των κυβερνήσεων Παπανδρέου - Παπαδήμου και να κρύψει πίσω της το παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. «Έπρεπε να καταστήσει σαφές ο Αντώνης Σαμαράς τι παρέλαβε, τι δεσμεύσεις ....
είχε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός. «Ούτε ήμασταν ούτε είμαστε ούτε πρόκειται να γίνουμε ΠΑΣΟΚ» πρόσθεσε. «Σε καμιά περίπτωση αυτή η αναγκαστική συγκυβέρνηση δεν καθιστά αδύνατη ή αδιανόητη τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου» δήλωσε ενώ αναφερόμενος στο χρέος είπε ότι η Ελλάδα δεν έχει σκοπό να είναι μπαταχτσής έναντι της Γερμανίας τονίζοντας ότι το Βερολίνο έχει κερδίσει από την κρίση.

Σε ότι αφορά τον Κώστα Καραμανλή είπε ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία της δημοκρατίας υπογραμμίζοντας ότι «Η παρούσα Βουλή πρέπει να βγάλει πρόεδρο».
parapolitika.gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια