Πορεία από το Υπ. Διοι. Μεταρρύθμισης στο Σ.Ε.Ε.Δ. Δ. έκανε η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Έφτασε η πορεία της ΠΟΕ – ΟΤΑ στα γραφεία των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, όπου και αντιπροσωπεία των διαδηλωτών έχει συζητήσεις με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Η ΠΟΕ-ΟΤΑ, μαζί με άλλες ομοσπονδίες του Δημοσίου, ξεκίνησε πορεία έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενάντια στην....
αξιολόγηση και τις αλλαγές στις συμβάσεις, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. 

Περίπου δύο ώρες αργότερα, έφτασε στο κτίριο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ), στην λεωφόρο Συγγρού.

Εκεί, μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι ανέβηκαν πάνω και συναντήθηκαν με τους ανθρώπους του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. 

Κανένας δρόμος στην Αθήνα, δεν είναι κλειστός, ενώ σταδιακά ο κόσμος άρχισε να διαλύεται στη Συγγρού.



Στους δρόμους ξανά η ΠΟΕ - ΟΤΑ - Ολοκληρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας για την αξιολόγηση (PHOTOS)

Να υπενθυμίσουμε ότι λένε όχι στον επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου ή έργου σε αορίστου χρόνου, καταγγέλλοντας παράλληλα διάλυση των υπηρεσιών. 

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ ανέφερε: “Η νέα προσφυγή της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη που ζητά να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η Απεργία-Αποχή από κάθε διαδικασία εφαρμογής του Ν.4250/2014 δείχνει ξεκάθαρα πλέον πως η κυβέρνηση θορυβημένη από την αποφασιστικότητα των εργαζομένων προχωρά σε αυταρχικές επιλογές με αποτέλεσμα να βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στον αντιδημοκρατικό βούρκο. 

Με τους αγώνες μας ενάντια στην αξιολόγηση και στον επαναπροσδιορισμό με νέα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων αποδείξαμε πως η κυβέρνηση και οι δανειστές τους οποίους υπηρετεί δεν είναι ανίκητοι". 
newsit.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια