Η τεράστια περιουσία ενός υπερεκτιμημένου καλλιτέχνη (Χατζηγιάννης) και πως χάθηκε....

Ένα νέο παιδί που απέκτησε μια τεράστια περιουσία την εποχή των παχιών αγελάδων, τότε που όλοι ζούσαν με δανεικά και μοίραζαν αβέρτα λεφτά σε κάτι ταλεντάκια για να εμφανιστούν κάπου.
Τότε που τα νυχτοκάματα σε κάποιους τύπους που το έπαιζαν τραγουδιστές, έφταναν σε πολλές χιλιάδες ευρώ!
Σαφώς και κανένας....
τους δεν άξιζε αυτά τα χρήματα τα οποία θεωρούνται σκάνδαλο.

Δείτε την περιουσία του Χατζηγιάννη που απέκτησε μέσα σε λίγα χρόνια. Πραγματικά είναι σκανδαλώδης.....
Πανάκριβα ακίνητα στην Πάρο, μια βίλα αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου στη Σαντορίνη, ένα πανάκριβο σκάφος και η... γνωστή Ferrari είναι μόνο κάποια απ' τα υλικά αγαθά που απέκτησε με τη δουλειά του, η οποία σαφώς και είναι υπερεκτιμημένη, ο γνωστός τραγουδιστής, όμως όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν πλέον στο μακρινό ένδοξο παρελθόν. Πλέον λέγεται ότι τα οικονομικά προβλήματα του Μ. Χατζηγιάννη είναι μεγάλα.
Φαίνεται ότι ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στη δίνη ενός οικονομικού κραχ που προκάλεσε παγκόσμιο σάλο.

Φαίνεται ότι ο τραγουδοποιός είχε αποταμιεύσει πολλά από τα χρήματά του στην Κύπρο απ' όπου κατάγεται και υπάρχουν πλέον πολλά στοιχεία, σύμφωνα με την Ημερησία, που δείχνουν ότι ο Μ. Χατζηγιάννης ήταν ένα από τα θύματα του τεράστιου κουρέματος των καταθέσεων στο νησί.

Ήδη από το 2008 και έχοντας κάνει πραγματικό “μπαμ” στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεκίνησε να επενδύει σε γη. Αγόρασε οικόπεδα και υπερπολυτελή σπίτια στην Πάρο, ενώ ταυτόχρονα έκανε μεγάλη επένδυση αγοράζοντας μια βίλα αξίας άνο του ενός εκατομμυρίου στη Σαντορίνη.

Ύστερα άρχισαν τα μπλεξίματα. Το ΣΔΟΕ έβαλε στο στόχαστρο τον τραγουδιστή. Του επέβαλε πρόστιμο (δικαίως) 150.000 για το υπερπολυτελές σκάφος του το οποίο είχε δηλώσει επαγγελματικό. Αμέσως μετά έγινε το κούρεμα και κάπως έτσι άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα. Δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη βίλα στη Σαντορίνη η οποία άλλαξε χέρια, χέρια άλλαξαν και κάποια ακίνητα στην Πάρο, αμέσως μετά φαίνεται όπως δεν μπόρεσε να πληρώσει και την πανάκριβη Ferrari και ύστερα ήρθε και το κόλπο με τις πινακίδες και το "δήθεν" λάθος του λογιστή του....

Ωστόσο, μετά από έρευνα των Αρχών φέρεται να διαπιστώθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος και του λογιστή αλλά και του τραγουδιστή.

Η δήλωση κλοπής έγινε την Τρίτη και σύμφωνα με αυτή, «στις 24-25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα εκλάπησαν οι πινακίδες του».

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση από το 2009 σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο εισήχθη νόμιμα στην Ελλάδα το 2008. Ωστόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είχε ολόκληρο το ποσόν για να αγοράσει το πανάκριβο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο εισαγωγέας να παρακρατήσει την ψιλή κυριότητα του αυτοκινήτου.

Ο καλλιτέχνης, πριν από τρεις μήνες, αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο και μάλιστα βρέθηκε αγοραστής που έδινε 70.000 ευρώ για να αποκτήσει την απαστράπτουσα κατακόκκινη Ferrari, που βρισκόταν σε βιτρίνα έκθεσης αυτοκινήτου επί της Λεωφόρου Μεσογείων.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο λογιστής μαζί με τον τραγουδιστή σκέφθηκαν να δηλώσουν απώλεια πινακίδων, για να εκδώσουν στη συνέχεια νέες πινακίδες και με την καινούργια άδεια να προχωρήσουν στην πώληση.

Βέβαια ο ίδιος ο τραγουδιστής δήλωσε πως έγινε παρανόηση...
Μ. Χατζηγιάννης: Εγινε παρανόηση


 «Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι της ιδιοκτησίας μου. Από το 2008 το έχω σε ακινησία, καθώς αποφάσισα να το πουλήσω. Κατά τo χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βρεθεί νέος αγοραστής έγινε μια παρανόηση, η οποία έχει σχεδόν λυθεί».....

Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τί έχω (εγώ προσωπικά αλλά και πολλοί άλλοι) παρανοήσει!!!!
Τί παρανόηση μπορεί να υπάρχει για κάποιον που έχει το αυτοκίνητο του εδώ και 6 χρόνια σε μια βιτρίνα και ξαφνικά δηλώνει ότι του έκλεψαν τις πινακίδες? Τί από αυτά δεν έχουμε κατανοήσει?
Πουλάμε μόστρα με 
1. Απλήρωτο αυτοκίνητο (ακόμα το χρωστάμε) 
2. Δηλωμένο σε εταιρία που σημαίνει ότι οι βενζίνες και τα service του εκπίπτουν (τα πληρώνω εγώ μέσω της δικής μου φορολογικής δήλωσης!) 
3. Θέλουμε και να την πουλήσουμε χωρίς να χρειαστεί καν να την ξεχρεώσουμε!!!!


Πήραμε Ferrari, πηδήξαμε με τη Ferrari, δεν την πληρώσαμε, θα βγάλουμε και οικονομικό κέρδος από την όλη ιστορία!!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια